Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Ποιον όρισε ο Κ.Μπακογιάννης εντεταλμένο Σύμβουλο στο Σχεδιασμό της Περιφερειακής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας

Λαμία, 10 Νοεμβρίου 2014ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορισμός εντεταλμένου συμβούλου με αρμοδιότητες στον σχεδιασμό Περιφερειακής Πολιτικής

Μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης περιφερειακής πολιτικής, ικανής να συντελέσει αποτελεσματικά στην ενίσχυση της οικονομίας και τη συνολική ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος για την άσκηση αρμοδιοτήτων του Τομέα Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεμιστοκλής Χειμάρας.

ΧΕΙΜΑΡΑΣΟ κ. Χειμάρας θα έχει την ευθύνη σύνταξης προτάσεων για τη διαμόρφωση της περιφερειακής αναπτυξιακής πολιτικής και θα εισηγείται σχετικά με προγράμματα που συγχρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, θα συμβάλει στην κατάρτιση του αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας, που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους, ενώ θα συνδράμει και στη σύνταξη αλλά και την εφαρμογή του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Θρύλοι και παραδόσεις για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

29 Μαΐου 1453: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ! Η χιλιόχρονη αυτοκρατορία έπεσε. Ο θρύλος λέει ότι «ήτανε θέλημα Θεού». Από τότε...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -