Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Στις 8 Ιανουαρίου η 1η συνεδρίαση για το 2018 του Δ.Σ. Στυλίδας

Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο Στυλίδας, αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, την 8η Ιανουαρίου 2018 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 7:00 μμ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

Θέμα 1ο: Τροποποίηση Ετήσιου Σχεδίου Δράσης του Δήμου Στυλίδας για την υποβολή στην πρόσκληση 083 του ΕΠ “Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”, άξονας προτεραιότητας 03Σ – “Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης  της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο) με Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)” ΕΤΠΑ.

Θέμα 2ο: Υποβολή πρότασης του Δήμου Στυλίδας στην πρόσκληση 083 του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», άξονας προτεραιότητας 03Σ – «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» με τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)» ΕΤΠΑ.

Θέμα 3ο: Βεβαίωση-Δήλωση ανάληψης λειτουργίας και συντήρησης του έργου Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)»

Θέμα 4ο: Τροποποίηση των υπ’αριθμ. 135/2016 και 5/2017 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας – αλλαγή του χώρου στέγασης των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας.

Θέμα 5ο: Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής  “Αμοιβές Λογιστών”

Θέμα 6ο: Έγκριση ονομασίας ανώνυμου  δρόμου σε οδό “Ιωάννη Σταθά”.

Θέμα 7ο: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΟΓΓΙΤΣΙΟΥ”.

Θέμα 8ο: Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Στυλίδας.

 

     Κοινοποίηση

Προϊσταμένους Τμημάτων

ΜΜΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΛΛΑΣ

 

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Κλειστός ο δρόμος μέχρι το Αυλάκι Στυλίδας λόγω κακοκαιρίας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Φθιώτιδας έκλεισε ο δρόμος από το ύψος της ΒΙ.ΠΕ.  μέχρι και το Αυλάκι Στυλίδας. Η...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων