0
Δημοσιεύτηκε 23 Μαρ 2020, 11:21   /   ΥΓΕΙΑ
 
 

Έκκληση κάνει η γιατρός κα Αλ.Βεντούρη από την εφημερία στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

download

Έκκληση κάνει η γιατρός κα Αλεξάνδρα Βεντούρη από την εφημερία στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, εκφράζοντας την ανησυχία της για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας:

Δυστυχώς τα “κρυφά” κρούσματα τα οποία δεν έχουν ανιχνευθεί, καθοδηγούν την εξάπλωση της πανδημίας και είναι αυτά που τελικά ευθύνονται για την μετάδοση του κορωνοϊού. Η έλλειψη δεδομένων σαφέστατα γεννά αβεβαιότητα για τη θνητότητα από τον ίδιο τον ιό. Ο COVID-19 δεν αστειεύεται, μας κάνει πόλεμο και μάλιστα ακήρυχτο! Ο αφανής εχθρός προειδοποιεί ότι τα νοσοκομεία δεν μπορούν να μας χωρέσουν όλους. Γι’ αυτό παραμένουμε ενωμένοι πολεμώντας με αποφασιστικότητα και λογική. Μένουμε χωριστά (για λίγο καιρό), όχι όμως απομονωμένοι. Αλληλέγγυοι σεβόμαστε τα περιοριστικά μέτρα χωρίς φόβο και χωρίς εκδρομικές τάσεις. Και μέχρι να κυκλοφορήσει το φάρμακο για την καταπολέμηση του ιού, έχουμε όλοι μας ένα κοινό σκοπό: Να καταφέρουμε να κερδίσουμε την μάχη για την υγεία μας, σεβόμενοι τις ζωές των άλλων. Γιατί η κατάσταση επιδεινώνεται, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εξελίσσεται η πανδημία.

* Η Αλεξάνδρα Βεντούρη είναι ειδικός ιατρός Γενικής – Οικογενειακής ιατρικής, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Δήμου Στυλίδας, τακτιμό μέλος Λιμενικής επιτροπής Φθιώτιδας και μέλος σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Στυλίδας.


Niki Giannoulidou