0
Δημοσιεύτηκε 25 Νοέ 2014, 13:36   /   ΥΓΕΙΑ
 
 

Η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Σακχαρώδη Διαβήτη στην Παλαιοκερασιά

2

Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκερασιάς «Το Κεφαλόβρυσο»                       

                                                          Παλαιοκερασιά, 25/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκερασιάς, ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκερασιάς, στα πλαίσια της πρόσφατης, παγκόσμιας ημέρας καταπολέμησης της συγκεκριμένης νόσου.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Διευθυντής του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Νοσοκομείο Λαμίας, κ. Σωτήρης Χάδος και ο Ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκερασιάς,  κ. Δημήτρης Χάδος.

Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας ήταν η Δρ. Μάγδα Μπριστιάνου, Παθολόγος – Διαβητολόγος και διευθύντρια Παθολογίας στο Νοσοκομείο Λαμίας, η οποία ανέλυσε τις παραμέτρους πρόληψης και θεραπείας μιας επικίνδυνης νόσου, που αφορά μεγάλο τμήμα του πληθυσμού.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε δωρεάν μέτρηση γλυκοζιωμένης αιμοσφαιρίνης, σε συμμετέχοντες της εκδήλωσης, που το επιθυμούσαν.

1 3

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκερασιάς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Δρ. Μπριστιάνου, καθώς και σε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και στους πολίτες, που την παρακολούθησαν, ενώ θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει ανάλογες ενημερωτικές πρωτοβουλίες.


Niki Giannoulidou