Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Επιμελητήριο Φθιώτιδας-Επίσκεψη στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

 12

                                                 Κ Ο Ι Ν Ο  Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο Διοικητή κο Π. Κουτσοπίνη, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Αφού του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του, συζήτησαν για το θέμα της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας καθώς και την αναγκαιότητα στήριξης του εν λόγω θεσμού. Ο κος Διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης καθώς και του ιδίου προσωπικά, είναι η στήριξη και η λειτουργία των Κέντρων Υγείας και δεσμεύτηκε ότι θα εργασθεί για την ικανοποίηση αυτού του σκοπού. Ένα ακόμη ζήτημα που τέθηκε ήταν το ζήτημα με τις προμήθειες αγαθών & υπηρεσιών για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και αυτό που τονίσθηκε από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν η στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στο πλαίσιο ανταγωνιστικών τιμών. Τέλος, συζητήθηκαν τρόποι στήριξης των υπηρεσιών του νοσοκομείου και αποδοτικότερης λειτουργίας καθώς και η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ. Ν. Λ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΠΙΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

 

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Let’s do it Greece – Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Στυλίδας

Ως δήμαρχος  του Δήμου Στυλίδας,  θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  σε όλους εσάς που συμμετείχατε στην...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων