0
Δημοσιεύτηκε 24 Δεκ 2018, 17:58   /   ΥΓΕΙΑ
 
 

Τοποθετήθηκε στην Πελασγία ο εξωτερικός καρδιακός απινιδωτής

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ

Το πανανθρώπινο μήνυμα των Χριστουγέννων
Η εορτή των Χριστουγέννων μας υπενθυμίζει την μεγάλη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο. Αποτελεί την κατεξοχήν γιορτή της αγάπης και είναι ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε την πορεία της ζωής μας.
Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη & αλληλεγγύη, προσφορά. Δεν οριοθετεί μόνο μία χρονική περίοδο, αλλά περικλείει πλήθος συναισθημάτων. Είναι συναισθήματα παιδικά, ξεγνοιασιάς, φέρνει χαρά & ψυχική πληρότητα. Η αγάπη ξεπροβάλλει σαν μία ηλιαχτίδα στην σκοτεινιά του κόσμου τούτου κι όλα μοιάζουν διαφορετικά.
Είναι οι στιγμές που θα πρέπει να ιεραρχήσουμε εκ νέου τις αληθινές αξίες και τις σταθερές αναφορές.
Αυτές οι αξίες και οι αναφορές διακρίνουν την δράση μας, σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους & τους τοπικούς φορείς- όλα αυτά τα χρόνια, και σήμερα επιλέξαμε να προσφέρουμε το δώρο αγάπης & αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο μας, ως ελάχιστη ανταπόδοση.
Τοποθετήσαμε (σήμερα 24.12) στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας, τον εξωτερικό καρδιακό απινιδωτή, για άμεση χρήση και βοήθεια, όποτε και αν χρειαστεί. Ήδη, στην περιοχή μας, βρίσκονται 20 πιστοποιημένοι ανανήπτες (σχετική λίστα & τηλ. επικοινωνίας διπλά από το κουτί προστασίας) για να προσφέρουν τις απαραίτητες πρώτες ανάγκες στους συνανθώπους μας, που θα τις χρειαστούν. Φυλλάδιο ενημέρωσηςμε λεπτομέρειες, θα σας αποσταλλεί ταχυδρομικώς.
(Το κόστος του καρδιακού απινιδωτή & του κουβουκλίου με χρήση συναγερμού & αισθητήρα θερμοκρασίας ανήλθε στα 2.100 €)
Δώρο αγάπης & ζωής για τον συνάνθρωπο μας.
Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές, υγεία σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Niki Giannoulidou