Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Δηλώστε Συμμετοχή:Γιορτή Νέων Δημιουργών – Νέων Παραγωγών 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Σάββατο 8 Ιουνίου στη Χώρα και στο Φεστιβάλ Οίτης…… δίνουμε ραντεβού με καλλιτέχνες, παραγωγούς, δημιουργούς…….κατασκευές, ζωγραφική, κόσμημα, μαγειρική, μανιτάρια, σαλιγκάρια, κρασιά, τσίπουρο, μέλι, τυριά,…….

Μια γιορτή με σκοπό την γνωριμία και την ανάδειξη όλου του φάσματος της παραγωγής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην περιοχή μας … νέοι και παλιοί παραγωγοί εκθέτουν, μαγειρεύουν, τρώνε, πίνουν, χορεύουν, διασκεδάζουν, παρουσιάζουν τις δημιουργίες και τα προϊόντα τους από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι αργά το βράδυ….

Kουκλοθέατρο για τους μικρούς επισκέπτες, προβολές ντοκυμαντέρ, πάρτυ με djs, οινογνωσία, γευσιγνωσία……..

Είσοδος ελεύθερη…….Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ κάντε Like στη σελίδα και στείλτε μας μήνυμα ή στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 6 Ιουνίου

mag24.gr

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -