0
Δημοσιεύτηκε 14 Δεκ 2013, 18:38   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Α.Ο.Στυλίδας-Ένωση 2010:5-2 …με την ψυχή στο στόμα….

ΑΟΣ-ΕΝΩΣΗ 2010 (40)

Ένα πολύ καλό Α’ ημίχρονο για την ομάδα της Στυλίδας την επιβράβευσε με 2 γκολ από το Δ.Νάσιο και το  Ν.Λέντα  και παρολίγον και μ’ ένα 3ο αν δεν απέκρουε ο τερματοφύλακας της Ένωσης  το πέναλτυ που χτύπησε ο Ν.Λέντας μετά από την ανατροπή του Κ.Κουφιώτη.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Ένωσης έκανε το 2-1 με γκολ του Κουτσούμπα δημιουργώντας άγχος στον ΑΟΣ που ενώ έδειχνε αγωνιστική υπεροχή έπεφτε συνεχώς σε λάθη.

Το 3-1 ήρθε με γκολ του Α.Επίσκοπου αλλά η Ένωση πάλι εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα της Στυλίδας κι έκανε το 3-2 με γκολ που έβαλε ο Πλατανιάς.

Ένα γενικώς αγχωτικό παιχνίδι.Μια Στυλίδα έμπειρη αλλά συχνά κάνοντας παιδαριώδη λάθη και μια Ένωση που άρπαζε τις ευκαιρίες που της προσφερόντουσαν κυριολεκτικά στο πιάτο.

Τελικά στο τελευταίο 15λεπτο ήρθε το γκολ του Γ.Λιανού κι έγινε το 4-2 ενώ λίγο πριν τη λήξη το 5-2 έκανε ο Δ.Λέντας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΣ-ΕΝΩΣΗ 2010

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και  τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του προπονητή του Α.Ο.Σ. ,Πέτρου Καραϊσκου του προπονητή της Ένωσης 2010 Ηλία Μπακούμη -που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι – και βέβαια τα γκολ .Niki Giannoulidou