0
Δημοσιεύτηκε 14 Δεκ 2013, 23:21   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Τα χώνει ο Δικός μας Γιώργος Τσαλίκης για τις κλίκες του κωλ**!

 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΝΤΕΟ MUSIC VIDEO CLIP

Το «Απαγορευμένο» του Γιώργου Τσαλίκη κατέχει την 3η θέση επισκεψιμότητας στο youtube και το «Άστο – Δεν σου κάνω τον άγιο» την 6η. Με αφορμή την αγάπη του κόσμου και την αντικειμενικότητα της επισκεψιμότητας, ο πατριώτης μας δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε «να τα χώσει» και να αναφερθεί στις κλίκες της showbiz!

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram:

«2 τραγούδια μας στο top10 των δημοφιλέστερων με βάση τα εκατομμύρια views στο youtube για το 2013.Αυτή η λίστα δεν έγινε από κάποιο από τα γνωστά παρεάκια (κλίκες του κώλου)της “showbiz”. Έγινε από την προτίμηση του κόσμου με πραγματικά αδιάψευστα στοιχεία .. Όλα τα υπόλοιπα,… “Βραβεία”, “έρευνες” κλπ. είναι απλά για να “συντηρούνται” να προωθούνται και αρκετές φορές να ανασταίνονται αυτοί που με το ζόρι τα συγκεκριμένα παρεάκια προσπαθούν να επιβάλουν στον κόσμο.

Ο κόσμος όμως δε μασάει !! Η δύναμη του κόσμου ,των νέων παιδιών που γουστάρουν τη μουσική μας με γεμίζει κέφι και δημιουργική χαρά για ακόμα πιο ωραία , πιο αυθόρμητα, πιο τρελλά πράγματα .. Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστούμε ! Πάμε γερά 


 

 


atrevlas

 
atrevlas