0
Δημοσιεύτηκε 13 Μάι 2013, 12:06   /   ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
 

Ασημένιος ο Στυλιδιώτης Ευάγγελος Αντωνόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάεκβοντο!

100% Επιτυχία για τον Α.Σ. ΤαεΚβοΝτο “Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, Ε/Ν που έγινε στην Πάτρα στις 10-11-12/5/13.

Ο Στυλιδιώτης αθλητής του συλλόγου  “Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα” Αντωνόπουλος Ευάγγελος αγωνίστηκε το Σάββατο στις 11 Μαϊου στην κατηγορία -48kg εφήβων. Με είκοσι αθλητές από όλη την Ελλάδα στην κατηγορία έπαιξε 4 δύσκολους αγώνες και κατάφερε να πάρει την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Τον πρώτο αγώνα τον κέρδισε απο τον δεύτερο κιόλας γύρο με σκόρ 12-0. Οι δύο επόμενοι αγώνες ήταν δύσκολοι αφού το σκόρ ήταν πόντο στο πόντο ο πρώτος 3-3, ο δεύτερος 6-6
και στους δύο κατάφερε με την εμπειρία και ψυχραιμία του να πάρει τον χρυσό πόντο.Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό ο αντίπαλός μας ήταν το φαβορί για την κατηγορία.Ο τελικός ήταν ένας πολύ καλός αγώνας αν και η διαφορά μας στο σκόρ ήταν μικρή δεν καταφέραμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η προπονήτρια του συλλόγου Λιτοπούλου Iωάννα δήλωσε :
“Στην σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς δηλαδή το Παννελλήνιο Πρωτάθλημα καταφέραμε με τον Ευάγγελο την κατάκτηση ενός μεταλλίου .Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχισμένη με τον αθλητή μου .Η προετοιμασία ήταν σκληρή και μεθοδευμένη για να φτάσουμε στην επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.Πολλά τουρνουά, δύσκολες προπονήσεις,προσεγμένη και σωστή διατροφή συνέθεσαν την επιτυχία.Το ασημένιο μετάλλιο για εμάς είναι μόνο η αρχή”
Το stilida.com μίλησε με τη μητέρα του Ευάγγελου,κα Τέτη Αναστασία Κλάρα ,Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας, η οποία δηλώνει περήφανη για την επιτυχία τους γιου της ! Η κα Κλάρα μας δήλωσε επίσης ότι ο πρωταθλητισμός εκτός των άλλων απαιτεί και χρήματα και γι’αυτό αυτό το διάστημα μαζί με την προπονήτρια κα Λιτοπούλου αναζητούν χορηγούς που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του ταλέντου του Στυλιδιώτη αθλητή.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο διαμάντι μας και καλό κουράγιο σε όσους τον στηρίζουν!

Niki Giannoulidou