0
Δημοσιεύτηκε 12 Απρ 2016, 12:21   /   ΑΓΡΟΤΙΚΑ
 
 

Ανακοίνωση του Α.Ε.Σ.Στυλίδας για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητέ παραγωγέ το ΟΣΔΕ άρχισε και πρέπει να σπεύσεις στο Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας μέχρι τις 15/05 προκειμένου να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα σου.

Η φετινή χρονιά παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία και θέλει εξαιρετική προσοχή προκειμένου να συνεχίσεις να παίρνεις επιδότηση μέχρι το 2020.

Μην αφήσεις την ήδη μειωμένη επιδότηση σου στην τύχη της. 

Να εμπιστευτείς τα στελέχη του Συνεταιρισμού Στυλίδας, που τόσα χρόνια σε έχουν προστατεύσει και είναι όλο το χρόνο δίπλα σου προκειμένου να μπορείς εσύ να εξασφαλίσεις τα χρήματα σου.

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικό ποσοστό εγκυρότητας και είναι από τις καλύτερες οργανώσεις στο ΟΣΔΕ σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια οι παραγωγοί να μην έχουν χάσει επιδοτήσεις.

Μην ρισκάρεις λοιπόν την επιδότηση σου, γιατί η φετινή δήλωση θα επηρεάσει την επιδότηση σου και τα επόμενα χρόνια.

Προσκόμισε άμεσα, το τελευταίο εκκαθαριστικό σου και στην συνέχεια απευθύνσου στον Συνεταιρισμό Στυλίδας για να ολοκληρώσεις την δήλωση σου χωρίς να χρειάζεται άμεση πληρωμή. Επιπλέον ενημερώσου υπεύθυνα, για τις δυνατότητες αύξησης του ποσού της επιδότησης σου, μέσω των προγραμμάτων που θα προκηρυχτούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τα εξειδικευμένα στελέχη του Συνεταιρισμού.

Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 22380-22273/22274

Θερμοπυλών 2 Στυλίδα 35300


Niki Giannoulidou