Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Στυλίδας

img_4401.jpegΣυνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας 11 Απριλίου στη Στυλίδα το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας.

Η συνεδρίαση αφορούσε στην λήψη προληπτικών μέτρων καθώς και την ετοιμότητα των φορέων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πυρκαγιών ενόψει της έναρξης εντός ολίγων ημερών της αντιπυρικής περιόδου .

Παράλληλα συζητήθηκαν και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση καταστροφών από σεισμούς.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε η σημασία του σωστού συντονισμού, του εθελοντισμού και της εγρήγορσης ενώ συζητήθηκαν και θέματα όπως διάνοιξης οδών για την διευκόλυνση διέλευσης των πυροσβεστικών οχημάτων,καθαρισμού των ελαιοπερίβολων για την αποφυγή πυρκαγιών κ.ο.κ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η περσινή αντιπυρική περίοδος ήταν μία από τις καλύτερες στο Δήμο Στυλίδας αφού εκδηλώθηκαν μόνο αγροτοδασικές πυρκαγιές οι οποίες μάλιστα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα με τις μικρότερες δυνατές καταστροφές

img_4402.jpeg

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Απ.Γκλέτσος (πρόεδρος του Σ.Τ.Ο.),ο Αντιδήμαρχος Κ.Φούντας,ο Περιφερειακός Σύμβουλος  εντεταλμένος για θέματα πολιτικής προστασίας Αθ. Καρακάντζας, ο προϊστάμενος του Δασονομείου Στυλίδας Π.Γκόλφης,υπεύθυνοι της Τ.Υ. του Δήμου Στυλίδας, εκπρόσωποι της Π.Υ.Λαμίας,του Κ.Ε.Υ.Π. Λαμίας, του Α.Τ.Στυλίδας,του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Στυλίδας, του Λιμεναρχείου Στυλίδας,της 695  ΑΒΠ Αυλακίου,της Μονάδας Καυσίμων Ραχών καθώς και πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.

stilida.com

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Τελετή βράβευσης για τις διασώσεις κατά το έτος 2023 στον θαλάσσιο χώρο της Στυλίδας (Δελτίο Τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σε μια λιτή και συμβολική τελετή η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, τίμησε τους λιμενικούς, βαθμοφόρους του Λιμενικού...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων