0
Δημοσιεύτηκε 25 Φεβ 2016, 08:34   /   ΑΓΡΟΤΙΚΑ
 
 

Σφραγίζουν τον Μπράλο σήμερα οι αγρότες. Κοινό μέτωπο από τα μπλόκα της Φθιώτιδας

agrotes trakter mploka ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ   Να σκληρύνουν ακόμη περισσότερο τη στάση τους αποφάσισαν οι αγρότες της Φθιώτιδας παρά τους φόβους για παρέμβαση εισαγγελέα.

Σήμερα στήνεται ένα μεγάλο μπλόκο στον κόμβο της Ανθήλης με αγρότες από όλα τα μπλόκα της Φθιώτιδας δήλωσε στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας ο εκπρόσωπος του μπλόκου της Ανθήλης Δημήτρης Δημογιάννης.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης παρουσία αγροτών από όλα τα μπλόκα.

Ο κύριος Δημογιάννης απάντησε στον πρωθυπουργό και τα όσα είπε στην βουλή για το αγροτικό ζήτημα.

Ας αφήσουν τα ψέματα και τις κοροϊδίες, είπε, δεν έπεισαν το αγροτικό κόσμο. Οι μάσκες έπεσαν και η κυβέρνηση έδειξε πως με τις μεθόδους της δεν θα λύσει τα προβλήματα των αγροτών.

Σε ότι αφορά στην εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να διαλυθούν τα μπλόκα, ο Δημήτρης Δημογιάννης τόνισε πως η κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να στρέψει εναντίον των αγροτών τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και όταν διαπίστωσε πως δεν τα καταφέρνει, πέρασε στη δεύτερη φάση, αυτή της τρομοκρατίας.

Οι αγρότες δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα αποκλείσουν τον κόμβο του Μπράλου, πιθανότατα πάντως θα το κάνουν τις απογευματινές ώρες.

ΠΗΓΗ lamiastar.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou