0
Δημοσιεύτηκε 2 Ιούλ 2013, 07:15   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Άνοιξαν οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας

Την Δευτέρα 1 Ιουλίου άνοιξαν και πάλι οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως για να φιλοξενήσουν και φέτος δωρεάν, παιδιά από όλη την Φθιώτιδα.

200 αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου κατέκλυσαν τους χώρους των κατασκηνώσεων στην παραλία Καινουρίου Λοκρίδος και γέμισαν το χώρο με τις χαρούμενες φωνές τους.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις και ετέλεσε Αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας κα­τα­σκη­νω­­τικής περιόδου παρουσία του Δημάρχου Μώλου – Αγίου Κωνστα­ντί­νου κ. Ευαγ­­γέλου Τετριμίδα, του Αντιδημάρχου κ. Ταξιάρχη Φακίρη, του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Καινουρίου κ. Σεραφείμ Μπαχλαβά, πολλών Ιερέων από όλη την έκταση της Μητροπόλεως, των γονέων, των στε­λε­χών και των κατασκηνωτών.

Στο τέλος του αγια­σμού ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα παιδιά τα καλωσό­ρι­σε και τα προέτρεψε να ξεχάσουν για λίγες ημέρες το σπίτι τους, να ζήσουν μαζί με τα άλλα παιδιά την κοινωνία της αγάπης, να απο­κτή­σουν νέους φίλους και να χαρούν την ζωή της Κατασκηνώσεως.

Ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους παρισταμένους και μετά τα παιδιά ξε­­κίνησαν το πρόγραμμά τους αρχίζοντας με παιχνίδια στα γήπεδα.

Υπεύθυνοι των ομάδων είναι φοιτητές και πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών, πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως, οι οποίοι και πέρασαν από τις ίδιες Κατασκηνώσεις.


imfth.gr

 


Niki Giannoulidou