0
Δημοσιεύτηκε 17 Ιούν 2013, 08:00   /   ΔΙΑΦΟΡΑ
 
 

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Λιμεναρχείο Στυλίδας!

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Είναι πολύ ευχάριστο, την σημερινή ημέρα που όλοι διερχόμαστε σοβαρή κρίση και οικονομική αλλά και ψυχολογική, να αισθανόμαστε ότι υπάρχουν Υπηρεσίες, σαν και αυτή του Λιμεναρχείου Στυλίδας, που τα όργανά του δουλεύουν συντονισμένα και αποτελεσματικά.Μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς.Μπράβο στον Λιμενάρχη κο Κυριάκο Λιάκο, ως επίσης και στα όργανα του πλωτού σκάφους Χαραλαμπο Κολοβό και Χρήστο Ντενίδη, όπως και τους συναδέλφους τους που συνεργάστηκαν για την γρήγορη ανεύρεση και διάσωση του υιού μου.
Το συμβάν:

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ότι αγνοείται 21χρονος σέρφερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γλύφας και Αγίου Κωνσταντίνου στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαμιώτης σέρφερ, ο οποίος μάλιστα είναι και πολύ καλός χειριστής της ιστιοσανίδας, ξεκίνησε από την παραλία Ραχών και βγήκε στα ανοιχτά του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού για να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ.

Όμως από άγνωστη αιτία έσπασε το ιστίο και έτσι δεν μπορούσε να βγει να χειριστεί την ιστιοσανίδα με αποτέλεσμα να παλεύει στα ανοιχτά με τα κύματα.

Το λιμεναρχείο Στυλίδας κινητοποιήθηκε άμεσα με τρία πλωτά μέσα και 4 περιπολικά για τον εντοπισμό του 21χρονου σέρφερ. Λίγη ώρα αργότερα ένα από τα σκάφη του λιμενικού εντόπισε σώο τον σέρφερ, τον περισυνέλεξε και τον αποβίβασε με ασφάλεια στο λιμανάκι των Ραχών.

Ο 21χρονος δεν χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, αφού ήταν καλά στην υγεία του και δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

https://stilida.com,http://www.lamiareport.grhttp://www.neaplefsi.gr


Niki Giannoulidou