0
Δημοσιεύτηκε 9 Δεκ 2013, 22:47   /   ΦΘΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια της Αγ.Τριάδας

diodia ag.triadas 630x420 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΙΟΔΙΑ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΙΟΔΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα διόδια της Αγ.Τριάδας  για τις νέες αυξήσεις και τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε τι είπαν όσοι βρέθηκαν  στα διόδια της Αγ. Τριάδας στα δυο βίντεο που ακολουθούν:

Ανάλογη κινητοποίηση έγινε την ίδια ώρα και στα διόδια της Τραγάνας, από κατοίκους και φορείς της Λοκρίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νομός Φθιώτιδας έχει φορτωθεί με πάρα πολλά διόδια, σε σχέση με άλλους νομούς και περιοχές.

Αύριο Τρίτη στις 12:00΄ το μεσημέρι, οι Βουλευτές των Νομών της Περιφέρειάς Στερεάς έχουν κληθεί στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Γενναδίου 8, Αθήνα) για να ενημερωθούν από τους φορείς για το κρίσιμο ζήτημα που αφορά τα διόδια και τον Ε – 65, με κύριο στόχο την ακύρωση στην πράξη των εν λόγω αποφάσεων.

diodia. 630x420 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΙΟΔΙΑ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΙΟΔΙΑ Τέλος οι Βουλευτές καλούνται να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο στο πλαίσιο των αναθεωρημένων συμβάσεων για την κατασκευή των μεγάλων οδικών έργων, όπου προβλέπονται νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που υπολογίζονται από 33% έως 60%, υιοθετώντας τις απόψεις της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων.

μέσω lamiareport.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou