Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΠΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Σήραγγες Στυλίδας 4-6 Οκτωβρίου


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων.
Ειδικότερα, την Τρίτη 4, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και από τις 07:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας – Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.
Στη συνέχεια, την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και από τις 07:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας – Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου.
Τέλος την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και από τις 07:00 έως τις 18:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας – Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου.
Αντίστοιχα τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου και διαμέσου του δευτερεύοντος οδικού δικτύου θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Αγίας Μαρίνας.
Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από το Μετωπικό Σταθμό Μαυρομαντήλας, στο αντίστοιχο ρεύμα κυκλοφορίας όπου θα βρίσκονται οι εργασίες σε εξέλιξη, ενώ ο πλευρικός σταθμός διοδίων Στυλίδας – Καραβόμυλου θα λειτουργεί κανονικά.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Πηγή

www.ypodomes.com

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς και μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου Στυλίδας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας, Αγαπητοί μαθητές του...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων