0
Δημοσιεύτηκε 29 Οκτ 2013, 18:21   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Οδηγοί προσοχή:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό στις 30 & 31/10

erga e8nikis odou ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ανακοινώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο τμήμα από την 208η έως την 210η χ/θ του οδικού άξονα ΠΑΘΕ του Νομού Φθιώτιδας, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 30-10-2013 έως και 31-10-2013, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα του ΠΑΘΕ ( ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), με εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο του Μπράλου (198,9η χ/θ), στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής (212η χ/θ), μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Ειδικότερα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Μπράλου, στην επαρχιακή οδό Δαμάστας – Ηράκλειας και στην συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών, Λεωφόρου Αθηνών, Κύπρου, Βασιλικών, Γεννηματά και της Περιφερειακής οδού Αθηνών – Λαμίας, θα οδηγούνται στην διασταύρωση της Ξηριώτισσας και ακολούθως μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Βόλου θα καταλήγουν στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής.

Επίσης όσα οχήματα εξέρχονται από Ανθήλη με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται μέσω του δεξιού παράδρομου του ΠΑΘΕ στον κόμβο του Μπράλου και στην συνέχεια θα ακολουθείται το ανωτέρω δρομολόγιο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα με πορεία προς Αθήνα, θα διεξάγεται κανονικά, με μικρή μείωση του αριστερού τμήματος του ελεύθερου πλάτους κυκλοφορίας του οδοστρώματος, με την χρήση και τοποθέτηση πλαστικών κώνων, με αναλάμποντες φανούς σε όλο το μήκος των έργων.

Επιπλέον, παράλληλα με την τοποθέτηση των στηθαίων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou