0
Δημοσιεύτηκε 10 Ιαν 2015, 09:00   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Στο Γηροκομείο Στυλίδας έκοψε τη βασιλόπιτά της η Ε.Π.Λ.Σ.Κεντρικής Ελλάδας

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (7)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Ε.Π.Λ.Σ.) Κεντρικής Ελλάδας στο Γηροκομείο Στυλίδας.

Στην εκδήλωση  παρευρέθησαν εκ μέρους της  Ενώσεως ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνος Κυράνης,ο Γεν.Γραμματέας Αλέξανδρος Μπρουσοβάνης,ο Ταμίας Λουκάς Βουτσής ,ο Διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Γλύφας και μέλος της Ενώσεως Στέφανος Καλαμίδας ,ο Λιμενάρχης Στυλίδας Γιάνννης Κοντοστέργιος κι εκ μέρους του Δήμου Στυλίδας ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Ζαρογιάννης.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (1)

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Νικολόπουλος που είναι και Διευθυντής του Γηροκομείου Στυλίδας.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (6)

Η Ε.Π.Λ.Σ.Κεντρικής Ελλάδας δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και την αγάπη της στα άτομα της τρίτης ηλικίας , δώρισε στο Γηροκομείο Στυλίδας το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε από τον ετήσιο χορό της.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (10)

Το παιδικό τμήμα του Μουσικού Ομίλου υπό την εποπτεία του μαέστρου Δημήτρη Κοντογιάννη είπε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ οι γέροντες απόλαυσαν την ορχήστρα του Τάσου Γόνη δασκάλου μπουζουκιού με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Σπύρου Μάρκου και του Γιώργου Κυπραίου στα πλήκτρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γέροντες του Ιδρύματος ευχαρίστησαν τα μέλη της Ε.Π.Λ.Σ.Κεντρικής Ελλάδας για τη δωρεά τους, ενώ απόλαυσαν ιδιαίτερα τα τραγούδια και τις μουσικές των τμημάτων του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (13)ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (2) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (3) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (4) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (5) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (6) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (7) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (8) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (9) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (11) ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (12)


Niki Giannoulidou