0
Δημοσιεύτηκε 16 Φεβ 2013, 07:00   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα

sima_sbtke_F1548

Το Enterprise Europe Network – Hellas προσκαλεί εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο να συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων γίνεται σε συνέχεια ομώνυμης ημερίδας η οποία θα λάβει χώρα την 11η Μαρτίου 2013 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η διημερίδα αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Χατζηδάκη και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιου επιτρόπου για θέματα επιχειρήσεων κ. Antonio Tajani.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 18 Φεβρουαρίου 2013, υποβάλλοντας το προφίλ τους μέσω της ιστοσελίδας http://www.b2match.eu/athens-b2b/pages/home. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες και λεπτομέρειες συμμετοχής επισυνάπτονται στο παρόν μήνυμα.

Αυτή την εποχή καταχωρούνται στη βάση προφίλ ελληνικών επιχειρήσεων, φορέων, ερευνητικών ιδρυμάτων, πανεπιστημίων, συμβούλων και στη συνέχεια η ιστοσελίδα θα προωθηθεί/διαφημισθεί στους συνεργάτες του δικτύου σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και σε τρίτες χώρες.

Σας παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας, και σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα μας .

Παραμένω στη διάθεσή σας, για κάθε πληροφόρηση.

Με εκτίμηση,

ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΪΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΣΒΘΚΕ/ Enterprise Europe Network

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελ. Βενιζέλου 4, 38221 ΒΟΛΟΣ

Τηλ. 2421029407-8, Φαξ 2421026394

svaina@sbtke.gr

www.sbtke.gr, www.enterprise-hellas.gr


Niki Giannoulidou