Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΝΕ “ΟΧΙ” ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ κατοίκων Δήμου Λοκρών στην ΤΡΑΓΑΝΑ 20/9 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Σ. ΤΡΑΓΑΝΑΣ …ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 23/9 ΚΥΡΙΑΚΗ 11πμ στα ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ κόμβου ΤΡΑΓΑΝΑΣ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ….διότι δεν μπορεί να είμαστε αποκλεισμένοι οικονομικά και κοινωνικά απ όλη την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ έχοντας σε 1 χλμ δυο σταθμούς διοδίων τα πλευρικά στην είσοδο έξοδο του χωριού και μετωπικά επί της ΕΟ που χωρίζουν τον Δήμο στα δυο!!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Οι πολίτες πήραν τον λόγο και έγιναν διάφορες προτάσεις, όπως να υπάρχουν διόδια δημόσια, λιγότερα, με πολύ μικρότερο αντίτιμο(της τάξεως του 1 ευρώ) που να είναι για την συντήρηση των δρόμων και όχι πλευρικά, να καταληφθούν επ αόριστον τα πλευρικά της Τραγάνας μέχρι να δικαιωθούμε, να καταργηθούν τα πλευρικά και να πάρουν κάρτες ελευθέρας για τα μετωπικά, να καταργηθούν τα πλευρικά διόδια στην πράξη ξηλώνοντας τις μπάρες διότι 3 χρόνια γίνονται κινητοποιήσεις και δεν υπάρχει αποτέλεσμα, να καταργηθούν τα διόδια πανελλαδικά κ.α.
Ο δήμαρχος είπε για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα απο τον δήμο, δήλωσε ότι είναι ενάντια στην παραχώρηση των δρόμων, διότι είναι εθνικός πλούτος και είναι ενάντια στα διόδια, ότι δεν συζητεί με τους ιδιώτες παραχωρησιούχους διότι δεν τους αναγνωρίζει σαν επίσημο συνομιλητή αλλά μόνον με τους εκπροσώπους του κράτους για το θέμα αυτό, τόνισε ότι τα πλευρικά διόδια που τοποθετήθηκαν στην Τραγάνα είναι μια ενέργεια της εταιρείας χωρίς λόγο και λογική, μιας και τα φορτηγά και τα ιχ που θέλουν να αποφύγουν τα πλευρικά και τα μετωπικά διόδια Τραγάνας μπαίνουν 5 χλμ πριν από τους κόμβους Αταλάντης ή Μαλεσίνας αντίστοιχα και διαπερνούν, παρότι είναι απαγορευμένη η διέλευση πάνω από 10 τόνους, τα χωριά των οικισμών Προσκυνά και ΤΡΑΓΑΝΑΣ, δημιουργώντας προβλήματα και ατυχήματα, παρότι η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί πολλές φορές, δηλώνει αδυναμία αστυνόμευσης λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα εκατοντάδες φορτηγά να αναστατώνουν με την διέλευση τους τον αστικό ιστό των χωριών αυτών .Για το Προσκυνά υπάρχει λύση, είπε, να συνεχιστεί η παράπλευρος οδός μέχρι την γέφυρα του Προσκυνά και σύντομα θα υλοποιηθεί ολοκληρώνοντας τον παράπλευρο όπως του υποσχέθηκε το ΥΠΕΚΑ, για την Τραγάνα είπε η μόνη λύση είναι να καταργηθούν τα πλευρικά διόδια και εφόσον η λαϊκή συνέλευση αποφασίσει αυτό θα είναι στο πλευρό της.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/09//2012 ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η λαϊκή συνέλευση που έγινε σήμερα απόφασισε ομόφωνα την κατάργηση των πλευρικών διοδίων ΤΡΑΓΑΝΑΣ στην πράξη (Απομακρύνοντας τις μπάρες που τοποθετήθηκαν την 19/09/2012 ) κινητοποιημένοι την Κυριακη 23/09/2012 στις 11 πμ και ότι είναι ενάντια σε όλα τα διόδια στην Ε.Ο. και ζητούν ελεύθερους δρόμους για όλους.

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -