Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών
Μυρμιδόνες Στυλίδας • Αθλητικός Σύλλογος MMA

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλ.Περγαντάς στις Βρυξέλλες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ​
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ​
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ​

Λαμία 08 -10-2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δεύτερα 7 Οκτωβρίου 2013 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, συναντήθηκε με την Μονάδα Διαχείρισης Διαρθρωτικών Πόρων για την Ελλάδα της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής στις Βρυξέλλες.

Συζήτησε τη χρηματοδότηση της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε τις επιδόσεις της Στερεάς Ελλάδας για την τρέχουσα περίοδο. Επιδόσεις οι οποίες είναι γνωστές στη συγκεκριμένη Μονάδα και είναι οι υψηλότερες στη χώρα (82,5% απορρόφηση).

Μετά την παρουσίαση της τρέχουσας Προγραμματικής Περιόδου, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020. Ανέπτυξε τη θέση της Περιφέρειας σχετικά και με τις χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Συνοχής και του Γεωργικού Ταμείου.

Τόνισε δηλαδή, ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να έχει γενναίες χρηματοδοτικές εκχωρήσεις από τα δυο ταμεία, ώστε μαζί με τη χρηματοδότηση των Διαρθρωτικών Ταμείων (ΕΤΠΑ-ΕΚΤ), να υπάρξει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή λύση στις ανάγκες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς συμμετείχε στην Σύνοδο της Επιτροπής των Περιφερειών. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso και ο Επίτροπος, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική Johannes Hahn, παρουσίασαν το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο, που εστιάζεται στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Επίτροπο, αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική Johannes Hahn, τον οποίο προσκάλεσε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

20131008-162151.jpg

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πελασγία

     Από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της Δράσης Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»...
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων