0
Δημοσιεύτηκε 28 Ιαν 2013, 13:30   /   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
 
 

Συνεδρίαση Δ.Σ. Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 ΕΦ

                                                                                                Λαμία: 25/1/2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18:00 με θέματα:

1) Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 11/26-11-2012 και 12/19-12-2012 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας καθώς και κατάρτιση σύμβασης δανεισμού μισθωτού του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας στο Επιμελητήριο, μεταξύ του Επιμελητηρίου του Εμπορικού Συλλόγου και του μισθωτού.  (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

3) Κατάρτιση ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, καθώς και κατάρτιση σύμβασης δανεισμού μισθωτού της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στο Επιμελητήριο, μεταξύ του Επιμελητηρίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του μισθωτού. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

4) Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως – οικονομικής προσφοράς των επιχειρήσεων ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ & CRP για την υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του προγράμματος LDV για το έτος 2013 (πρόσκληση 2013-EAC/S07/12). Ενημέρωση και λήψη απόφασης αναφορικά με αιτήματα Συλλόγων μελών μας για συμμετοχή τους σε προγράμματα LDV έτους 2013. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος).

5) Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Niki Giannoulidou