0
Δημοσιεύτηκε 24 Ιούν 2013, 08:10   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

ΠΑΘΕ: Παραμένουν τα προβλήματα στα έργα του Μαλιακού

20130624 191419 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΛΑΜΙΑΣ ΠΑΘΕ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ

Με αργούς ρυθμούς κινούνται τα έργα στις  δύο εργολαβίες του Μαλιακού Κόλπου που ολοκληρώνουν την αναβάθμιση του Πέταλου του Μαλιακού σε κλειστό αυτοκινητόδρομο.
Τα έργα περιλαμβάνουν την παράκαμψη Λαμίας, έργο που έχει αναλάβει η τεχνική εταιρεία Μοχλός και την παράκαμψη Στυλίδας και Καραβόμυλου που έχει αναλάβει η Κοινοπραξία Άκτωρ-Τέρνα.

Αν και τα δύο έργα ξεκίνησαν και πάλι τις εργασίες του το 2012 ένα χρόνο μετά δεν υπάρχει ..γκάζι στα έργα. Ειδικά στην περίπτωση της παράκαμψης Λαμίας η κατάσταση είναι απογοητευτική με τις μισοχτισμένες γέφυρες να στέκουν εκεί χωρίς καμία παρέμβαση προς το παρόν.

Από την άλλη σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν στην παράκαμψη Στυλίδας, εκτός από την αρχαιολογική ανασκαφή που φυσικά έφερε μεγάλες καθυστερήσεις. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα και ο μύλος συνεχίζεται.

Πλέον κανένα από τα δύο έργα δεν περιμένουμε να τελειώσει το 2014 και αν δεν έχουμε άλλα παρατράγουδα τότε το 2015 το πέταλο του Μαλιακού, οριστικά θα είναι ένας συνεχόμενος κλειστός αυτοκινητόδρομος, με δύο λωρίδες και ΛΕΑ ανά κατεύθυνση.

ypodomes.com


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou