0
Δημοσιεύτηκε 29 Μαρ 2014, 15:28   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Let’s Do It …Ράχες!!!

ραχες let' s do it greeceΓι’ άλλη μία φορά οι Ραχιώτες μας δείχνουν την αγάπη τους για το περιβάλλον!

Αυτή τη φορά και μετά από πρόταση/εισήγηση στο Τοπικό Συμβούλιο Ραχών του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Νίκου Λαϊνα ,οι Ράχες θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική εθελοντική καμπάνια καθαρισμού που φέρει τον τίτλο «Let’s Do It Greece».

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΑΧΕΣ 24/03/2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΑΧΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Ράχες Φθιώτιδας
Τ. Κ. 35300 Στυλίδα
Τηλ.2238031233-6976999483

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συμμετοχή της Τοπικής Κοινότητας Ραχών στην πανελλαδική εθελοντική καμπάνια καθαρισμού που φέρει τον τίτλο «Let’s Do It Greece».

Η Τοπική Κοινότητα Ραχών συμμετέχει στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανάδειξης του εθελοντισμού που φέρει τον τίτλο « Let’s Do It Greece ».
Στις 6 Απριλίου ημέρα της εβδομάδος Κυριακή και ώρα 11:00 η Τοπική Κοινότητα Ραχών σε συνεργασία με τον Σύλλογο αυτοδυτών Φθιώτιδας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» θα προχωρήσει σε υποβρύχιο καθαρισμό στην περιοχή ακρωτήριο Δρέπανο και στην περιοχή Παραλία Ραχών εντός της ζώνης λουομένων(Λιμάνι έως Ναυτικό Όμιλο Ραχών).
Ταυτόχρονα θα γίνεται καθαρισμός της ακτής από εθελοντές .
Το νόημα της εθελοντικής καμπάνιας είναι να δραστηριοποιηθεί ο κάθε πολίτης και εθελοντής στην περιοχή, να την αγαπήσει και να προσπαθήσει το καλύτερο γι’ αυτή.
Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων βοηθάει.

Σημείο συνάντησης: Λιμάνι Ραχών
Ώρα : 11:00

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΧΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΛΑΪΝΑΣ


Niki Giannoulidou