0
Δημοσιεύτηκε 13 Οκτ 2022, 19:23   /   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
 

Έριξαν φόλες σε 7 γάτες στον Αχινό

Τη μαζική δηλητηρίαση γατιών  στον Αχινό Φθιώτιδας έκανε γνωστή η κυρία Νατάσα Γραμμένου, κάτοικος της περιοχής, καθώς μέσα σε μερικές ημέρες 7 γάτες που φρόντιζε βρήκαν φρικτό θάνατο.

Η κα Γραμμένου απευθυνόμενη σε αυτούς που αντιδρούσαν γιατί τους «ενοχλούσαν» οι γάτες έγραψε  στο facebook  στις 11 Οκτωβρίου:

“Γιώργο, ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος κι εσύ. Τώρα δεν χρειάζεται να σιχτιρίζεις κάθε πρωί που θα ανοίγεις την πόρτα. Τώρα θα βγαίνεις άνετα.Δεν θα μπλέκονται στα πόδια σου, ούτε θα ανεβαίνουν στη μηχανή σου. Γιατί,είπαμε, ένα αντικείμενο έχει περισσότερη αξία από μια ψυχή.
Εσύ,γέροντα, που κακώς οδηγείς στα 93 σου, ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος και εσύ.Τώρα θα βγάζεις τη βάρκα σου με άνεση και δεν θα μου πρήζεις τα συκώτια για τα γατάκια. Μην ξεχνάς πως τον Ποτοκαλί senior εσύ τον έφερες εδώ, μωρό ακόμη με τα αδέρφια του.
Εσύ, γελοίε που μου φέρεις και τίτλους του κώλου, εντάξει τώρα. Μπορείς να ηρεμήσεις. Δεν θα ξαναμπούν στο οικόπεδό σου στο οποίο έρχεσαι στη χάση και στη φέξη. Γιατί από τη στιγμή που αγόρασες ένα κομμάτι γη απαγορεύεται να πατάει και μύγα εκεί μέσα.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΑΘΛΙΟΙ.”

Niki Giannoulidou