Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

“Τελεία”: Κύρια σημεία συνέντευξης στα τηλεοπτικά μέσα του Απ.Γκλέτσου(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΣ

ΤΕΛΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απομαγνητοφώνηση – Κύρια σημεία συνέντευξης στα τηλεοπτικά μέσα του Αρχηγού του κόμματος Απόστολου Γκλέτσου
Λίστες υποψηφίων
«Ηθικό και συνειδησιακό πρόβλημα υπήρξε για εμάς η λίστα. Δεν μπορείς να βάλεις ανθρώπους που σε στήριξαν πρώτους ή δεύτερους από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα κριτήριο. Η λύση δόθηκε από την Εκτελεστική Γραμματεία, που οι περισσότεροι είναι υποψήφιοι που έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές , να είναι τελευταίοι στις λίστες. Αυτό δείχνει σε όλους τους υποψηφίους μας και στον Ελληνικό λαό, που περιμένει να δει κάτι διαφορετικό από την ΤΕΛΕΙΑ , ότι όλοι αγωνίζονται για το καλό όλων χωρίς να εποφθαλμιούν θέσεις ή να ικανοποιούν προσωπικές φιλοδοξίες.»

Οικονομικά εκλογών

«Τα οικονομικά που απαιτούνται για να κατέβει το κόμμα μας στις εκλογές, θα βρεθούν με τη μέθοδο του ‘ρεφενέ’.»

Μνημόνιο

«Δεν υπάρχουν μονοσήμαντες λύσεις για το Μνημόνιο. Θα το είχαμε ψηφίσει αν ήμασταν στη Βουλή , αλλά μέσα από το Μνημόνιο θα είχαμε βρει λύσεις με τον πρωτογενή τομέα , τον τουρισμό και άλλα για να ελαφρύνουμε το δυσβάσταχτο για όλους χρέος.»

«Κόκκινα Δάνεια»

«Η ΤΕΛΕΙΑ θα αναλάβει χωρίς καμία επιβάρυνση να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από τα κόκκινα δάνεια. Θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας που ζουν κάτω από αυτήν την πίεση να πάρουν μια σημαντική ‘ανάσα’.»

Επικείμενες εκλογές

«Είμαι 100% πεπεισμένος ότι αυτές οι εκλογές δεν χρειάζονται. Αυτές οι εκλογές είναι ένα επιπλέον βάρος , άλλος ένας λογαριασμός στον Έλληνα πολίτη και δεν είναι το κόστος των εκλογών είναι η καθυστέρηση των δύο μηνών που προκύπτουν από αυτές και επιβαρύνουν το μνημόνιο.»

Συνεργασίες

«Μπορώ να συνεργαστώ και προεκλογικά ακόμα με την κυρία Κωνσταντοπούλου. Αν το ζητήσει θα το θέσω άμεσα στην Κεντρική Επιτροπή. Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει βιογραφικό, έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή της , είναι πιστή στις ιδέες της και πραγματικά τη θαυμάζω. Δεν συμφωνώ σε αυτό που λένε ότι φέρεται δικτατορικά , ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.»

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων