0
Δημοσιεύτηκε 30 Αυγ 2013, 10:35   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στ.Ελλάδας:Τελειώνουν σήμερα η δηλώσεις συμμετοχής

2o panellinio festibal stereas elladas .1 ΣΤΥΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας.Η πορεία των πραγμάτων από εδώ και πέρα έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ θα συγκεντρώσει τους φακέλους έτσι ώστε να συμπεράνει ότι όλες οι συμμετοχές είναι έγκυρες. Να σημειωθεί ότι καμία συμμετοχή ακόμα και αν λείπει κάποιο έγγραφο δεν ακυρώνεται αυτόματα. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την οποιαδήποτε τυχόν έλλειψη. Στη συνέχεια οι συμμετοχές θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να είναι ανώνυμες για την κριτική επιτροπή. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα της κριτικής επιτροπής έτσι ώστε να διαφυλαχθεί το αδιάβλητο του Φεστιβάλ.

Τη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου τα τραγούδια θα περάσουν από τη κριτική επιτροπή έτσι ώστε να καταλήξει στα τραγούδια που προκρίνονται στη φάση των ημιτελικών.

Η λίστα με τους προκριθέντες θα ανέβει στον ιστότοπο του φεστιβάλ (www.festivalstereas.gr) τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου.

Ύστερα από παρακλήσεις υποψήφιων συμμετεχόντων οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν μόλις μία μέρα πριν το Φεστιβάλ έτσι ώστε τα έξοδα να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα.

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτέμβρη από το πρωί στη πόλη της Λαμίας (σε κλειστό χώρο) και ο τελικός το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη πόλη της Στυλίδας. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι έτσι ώστε σε περίπτωση πρόκρισης να μπορέσουν να παρουσιάσουν άρτια τη δουλειά τους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας.


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou