5
Δημοσιεύτηκε 11 Μάι 2014, 10:40   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου ΑΛΟΠΗ (φωτογραφίες)

20140511-013639.jpg

Πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχιωτών ΑΛΟΠΗ.

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΪΝΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπλ.Υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας,ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος με τους Αντιδημάρχους Ι.Χρονόπουλο και Γ.Κοντού ,ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Π.Πανουργιάς,οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθ.Λαμπράκης & Αλ.Βεντούρη Νασοπούλου, ο Πρόεδρος των Ραχών Ν.Λαϊνας με μέλη του τοπικού συμβουλίου,υποψήφιοι της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης και του Στηρί-ζω Στυλίδα και κάτοικοι των Ραχών.

ΑΛΟΠΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Αλόπης Αντ.Παπαρίζος καθώς κι ο Αντιπρόεδρος Χρ.Σολόπουλος μίλησαν για τις δράσεις του Συλλόγου και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

ΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

Ομολογουμένως ο Σύλλογος Αλόπη με μοναδικό εφαλτήριο τον εθελοντισμό και την αγάπη που έχουν οι κάτοικοι των Ραχών για το χωριό τους, έχει αναπτύξει δραστηριότητες τόσο σε πολιτιστικό επίπεδο (θεατρικές παραστάσεις,εκθέσεις φωτογραφίας,αποκριάτικες εκδηλώσεις κ.ο.κ.) αλλά και σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς (Τράπεζα Αίματος κ.ο.κ.).

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήραν ο Απ.Γκλέτσος κι ο Π.Πανουργιάς.

Ο Σύλλογος Αλόπη είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και του αξίζουν συγχαρητήρια!

ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

20140511-013653.jpg

20140511-013704.jpg

20140511-013715.jpg

ΑΛΟΠΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΛΟΠΗ”

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΛΟΠΗ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της χτεσινής βραδιάς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια ανακατασκευής της αίθουσας εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Απόστολο Γκλέτσο και Πανουργιά Πανουργιά , χωρίς τη συμβολή των οποίων η ολοκλήρωση του έργου δε θα ήταν δυνατή.

stilida.com

 

 

 


Niki Giannoulidou