Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου ΑΛΟΠΗ (φωτογραφίες)

20140511-013639.jpg

Πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο τα εγκαίνια της αίθουσας εκδηλώσεων του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχιωτών ΑΛΟΠΗ.

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΪΝΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπλ.Υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας,ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος με τους Αντιδημάρχους Ι.Χρονόπουλο και Γ.Κοντού ,ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας Π.Πανουργιάς,οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθ.Λαμπράκης & Αλ.Βεντούρη Νασοπούλου, ο Πρόεδρος των Ραχών Ν.Λαϊνας με μέλη του τοπικού συμβουλίου,υποψήφιοι της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης και του Στηρί-ζω Στυλίδα και κάτοικοι των Ραχών.

ΑΛΟΠΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Αλόπης Αντ.Παπαρίζος καθώς κι ο Αντιπρόεδρος Χρ.Σολόπουλος μίλησαν για τις δράσεις του Συλλόγου και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

ΣΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

Ομολογουμένως ο Σύλλογος Αλόπη με μοναδικό εφαλτήριο τον εθελοντισμό και την αγάπη που έχουν οι κάτοικοι των Ραχών για το χωριό τους, έχει αναπτύξει δραστηριότητες τόσο σε πολιτιστικό επίπεδο (θεατρικές παραστάσεις,εκθέσεις φωτογραφίας,αποκριάτικες εκδηλώσεις κ.ο.κ.) αλλά και σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς (Τράπεζα Αίματος κ.ο.κ.).

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήραν ο Απ.Γκλέτσος κι ο Π.Πανουργιάς.

Ο Σύλλογος Αλόπη είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και του αξίζουν συγχαρητήρια!

ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

20140511-013653.jpg

20140511-013704.jpg

20140511-013715.jpg

ΑΛΟΠΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΛΟΠΗ”

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΛΟΠΗ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της χτεσινής βραδιάς αλλά και όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια ανακατασκευής της αίθουσας εκδηλώσεων.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Απόστολο Γκλέτσο και Πανουργιά Πανουργιά , χωρίς τη συμβολή των οποίων η ολοκλήρωση του έργου δε θα ήταν δυνατή.

stilida.com

 

 

 

- Διαφήμιση -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ραχιώτες είχαν τα εγκαίνια ή μόνο υποψηφίους?? Τι έχει γίνει για να αγκαλιάσει τον σύλλογο ο κόσμος των Ραχών?

  2. Ο “Γιάννης” με το σχόλιό του αφήνει να εννοηθεί ότι στα εγκαίνια ήταν παρόντες μόνον υποψήφιοι κι ότι η ΑΛΟΠΗ δεν έχει κάνει τίποτα για “να την αγκαλιάσει ο κόσμος των Ραχών”.
    Με τέτοια σχόλια αποθαρρύνουμε νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και πολύ περισσότερο ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα πολύ αξιόλογης κοινωνικής προσφοράς.
    Προσωπικά δεν γνωρίζω όσους είχαν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά παρακολουθώ τη δράση τους και νομίζω πως πρέπει να τους συγχαρούμε. Αυτό έκαναν ασφαλώς και οι όσοι καλοπροαίρετοι Ραχιώτες -εκτός από τους υποψηφίους- βρέθηκαν εκεί, κι απ’ ό,τι είδα στις φωτογραφίες δεν ήταν και λίγοι.
    Ευκαιρία να να ενταχθεί κι ο “Γιάννης” στην ΑΛΟΠΗ και με τις ιδέες και με τη δράση του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, ώστε να αγκαλιάσουν τον σύλλογο περισσότεροι Ραχιώτες…
    Θάνος Μπλούνας

    • κ. Μπλούνα ενδείξεις δείχνουν ότι έγινε προσπάθεια οικειοποίησης του συλλόγου από πολιτικό του νομού μας, δε μου φάνηκε σωστό αυτό σε μένα αλλά και σε άλλους ραχιώτες , θεωρώ πως αν λειτουργήσει χωρίς “στέγη” κάποιου πολιτικού θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία!

  3. Αν είναι έτσι, όπως γράφετε, αγαπητέ ή κύριε Γιάννη (διαλέγετε προσφώνηση, ανάλογα με την ηλικία σας), είναι στο χέρι των ιδρυτών του συλλόγου, ακόμα κι αν είναι φίλοι του συγκεκριμένου πολιτικού, να μην του επιτρέψουν .να οικειοποιηθεί την, όντως, αξιέπαινη πρωτοβουλία τους. Πάντως, αν ο σύλλογος πλαισιωθεί κι από πολλούς άλλους -ανάμεσα στους οποίους και φίλοι άλλων πολιτικών- τότε κανένας δεν θα μπορεί να να τον οικειοποιηθεί…
    Φιλικά,
    Θ. Μπλ.

    • απ όσα βλέπω ο σύλλογος βρίσκει ξανά την σωστή κατεύθυνση! ασφαλώς χρειάζονται οι βοήθειες πολιτικών αλλά πιστεύω πως πρέπει να το κάνουν με διακριτικότητα! πάλι κερδισμένοι θα είναι οι πολιτικοί αλλά και ο σύλλογος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Πρόσθετες χρηματοδοτήσεις γεωργών και αλιέων Φθιώτιδας & Εύβοιας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης δέχθηκε στο γραφείο του, παρουσία του ΓΓ Υποδομών και Ενωσιακών Πόρων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη,...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων