0
Δημοσιεύτηκε 29 Ιούν 2013, 18:59   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Άνδρες Έτοιμοι για ΟΛΑ!!!!

andres etoimoi ΧΩΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ ΥΠΑΤΗ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Την Τρίτη 2 Ιουλίου το Φεστιβάλ Οίτης 2013 υποδέχεται στον Τόπο Τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης, την παράσταση σταθμό στα ελληνικά θεατρικά δρώμενα: ” Άνδρες Έτοιμοι για Όλα ” !

Το 1997 είδαμε όλοι στον κινηματογράφο το φιλμ “Full Monty”. Ωστόσο το 1987 στην Νέα Ζηλανδία οι συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten είχαν παρουσιάσει μια κωμωδία με το ίδιο ακριβώς θέμα με τον τίτλο “Ladies Night”. Οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέλαβαν την απόδοσή του στα ελληνικά και σκηνοθετούν την παραγωγή ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Θανάση Ευθυμιάδη), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος.

Τιμές εισιτηρίων: 19 ευρώ [Κανονικό], 15 ευρώ [φοιτητικό – ανέργων], 10 [παιδικό]

xwra.gr

 

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou