0
Δημοσιεύτηκε 3 Δεκ 2012, 07:30   /   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
 
 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Λαμίας

Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Λαμίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012.

 Σας περιμένουμε όπως κάθε χρόνο στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Με τα έσοδα του BAZAAR:

  • Ενισχύουμε οικονομικά και όχι μόνο, τα ιδρύματα της πόλης μας που περιθάλπουν παιδιά και ψυχικά ασθενείς ή υπερήλικες.

  • Βοηθούμε μαθητές και σπουδαστές ώστε να συνεχίσουν το σχολείο ή τη φοίτησή τους.

  • Εξασφαλίζουμε φάρμακα, ιατρική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη και άλλα απαραίτητα σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

  • Ενισχύουμε οικονομικά μονογονεϊκές, πολυμελείς ή εγκαταλελειμμένες άπορες οικογένειες.

Δεν είναι απλά μια φιλανθρωπία, είναι υποχρέωση όλων μας να κρατήσουμε δεμένο τον κοινωνικό ιστό, να μην επιτρέψουμε να διαλυθεί η κοινωνία, μέσα στην οποία ζούμε και απ’ την οποία εξαρτόμαστε.
Είστε εσείς τα μέλη μας, οι φίλοι και οι φίλοι των φίλων, μια πυραμίδα αλληλεγγύης, που με τις προσφορές σας μπορούμε να εκτελέσουμε αυτό το έργο με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διακριτικά και με μεγάλη προσοχή.
Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ λειτουργεί στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ η Μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά, το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR με πλήθος χειροποίητες δημιουργίες για πρωτότυπα, φθηνά, χαριτωμένα δώρα και διακοσμητικά, εξαιρετική σπιτική κουζίνα, τόμπολα με πολλά δώρα, παλαιοπωλείο, γιουσουρούμ και λαχειοφόρο αγορά με 1ο δώρο ένα ταξίδι και 1000€ μετρητά για τα έξοδα του ταξιδιού.

Για τις προσφορές σας κάθε είδους, σας περιμένουμε στα γραφεία μας, Αμαλίας 12, ισόγειο, καθημερινά, πρωί 10π.μ.-1μ.μ. και απόγευμα 6-8μ.μ.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ για τη δωρεάν διάθεση της αίθουσας, σταθερά κάθε χρόνο.

Σας ευχόμαστε υγεία και αντοχή για έναν καλό και δημιουργικό χειμώνα.


Niki Giannoulidou