1
Δημοσιεύτηκε 30 Απρ 2020, 15:26   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

“Η Ιστορία της Στυλίδας” – Από τα Φάλαρα στη Μεταπολεμική Στυλίδα

thumbnail 617x421 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΥΛΙΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟ * !

Αυτές τις ημέρες σχεδόν όλοι οι πατριώτες μας λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν δεν κατάφεραν να επισκεφτούν και να βιώσουν το Πάσχα στην Στυλίδα μας, κάποιοι άλλοι που κατοικούν στον ιερό αυτό τόπο έχουν για συντροφιά την μοναξιά και την νοσταλγία όμορφων στιγμών προηγούμενων πασχαλινών ημερών .

Για τους δικούς τους λόγους ο καθένας μας έχει ανάγκη ειδικά αυτή την χρονική περίοδο να ακουμπήσει κάπου που ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΘΕΙ… στη Θρησκεία μας & στην Πατρίδα του.

Το Stilida.com ανεβάζει σήμερα Μεγάλο Σάββατο 18/04/2020 το βιβλίο της ιστορίας της Στυλίδας για να μπορέσουμε όλοι μας να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο στη πατρίδα μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ”

Όλα ξεκίνησαν 24/10/1985 στην Αθήνα όπου συνεδρίασε το Δοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Στυλιδιωτών που κατοικούν στην  Αθήνα και αποφασίστηκε η συγγραφή της ιστορίας της Στυλίδας με τον τίτλο “Από τα ΦΑΛΑΡΑ στη μεταπολεμική Στυλίδα”.

Στις 09/10/1988 γίνεται η επίσημη παράδοση από τον συγγραφέα Δημήτριο Θ.  Νάτσιο στον τότε πρόεδρο του συλλόγου Στυλιδιωτών Γεώργιο Θεοδώρου και στα μέλη του ,2 μήνες μετά τον Δεκέμβριο του 1988 γίνεται η ανάθεση έκδοσης του βιβλίου όπου την δαπάνη αναλάμβάνει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας επί δημαρχίας Ιωάννη Κοντογιάννη ο Δήμος Στυλίδας.

 

“Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου, δεν ξέρεις τίποτα.

Είσαι σαν ένα φύλλο που δεν ξέρει ότι είναι μέρος ενός δέντρου”

Με πολλή αγάπη για όλους τους συντοπίτες μας 

Αναρτούμε την “Ιστορία Της Στυλίδας¨

Ένα βιβλίο-αποτύπωμα

του ποιοι είμαστε,

πού γεννηθήκαμε,

πού μεγαλώσαμε

ή πού επιλέξαμε να ζούμε


atrevlas

 
atrevlas