0
Δημοσιεύτηκε 22 Φεβ 2021, 21:47   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Κλείνει η Α’ Τάξη στο Λύκειο Πελασγίας λόγω κρούσματος – Ανάστατοι οι κάτοικοι

0bdb332a628b6a81832a013d98f28f5f l 617x377 ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Νέα κρούσματα αποκαλύφθηκαν στην περιοχή της Πελασγίας με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση στους κατοίκους ειδικά μετά την ενημέρωση ότι ανιχνεύθηκε κρούσμα και σε μαθητή Λυκείου.

Ειδικότερα, στη λίστα της Κυριακής (21/2) ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα σε άνδρες από την περιοχή, ενώ σε καραντίνα βρίσκεται ένα ακόμη πρόσωπο της οικογένειας. Το πρωί της Δευτέρας (22/2) στο Π.Ι. Πελασγίας ανιχνεύθηκε θετική μία 44χρονη αλλοδαπή και στη συνέχεια και τα δύο παιδιά της 15 και 9 ετών.

Ο 15χρονος είχε πάει σχολείο τη Δευτέρα και κλείνει η Α’ Τάξη του Λυκείου Πελασγίας (μέχρι 8/3), ενώ το μικρότερο παιδί δεν είχε πάει καθόλου από την περασμένη Πέμπτη. Από την πλευρά του ο Δήμος Στυλίδας σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία θα προχωρήσει σε νέα τεστ τόσο στην Πελασγία (έγιναν ήδη την Παρασκευή) κι όπου αλλού χρειαστεί (Την Τετάρτη έχει στις Ράχες).

Και τα τρία της Πελασγίας συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της 22ας Φεβρουαρίου του ΕΟΔΥ. Μέχρι τα 13 έχουμε άλλα 10 περιστατικά στο Δήμο Λοκρών, μεταξύ αυτών και ένας 11χρονος μαθητής ο οποίος όμως κι εκείνος δεν είχε πάει σχολείο από την περασμένη εβδομάδα και δεν τέθηκε θέμα κλεισίματος σχολείου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που τα κρούσματα δεν είναι στους μαθητές αλλά στους γονείς τους και υπάρχει ευτυχώς η μέριμνα για τηλεκπαίδευση σε όλα αυτά τα παιδιά.

ΠΗΓΗ  lamiareport.gr


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou