0
Δημοσιεύτηκε 6 Οκτ 2021, 14:00   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας” (Δελτίο Τύπου)


Δελτίο Τύπου

 

Στυλίδα, 6 Οκτωβρίου 2021

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σημειώνεται η πραγματική αλληλουχία των γεγονότων, όπως εξάλλου προκύπτει και από τα δημόσια έγγραφα:

 

  1. Στις 19.5.2020 το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας αποστέλλει έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας, με αναφερόμενο σκοπό την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Λιμενικού Ταμείου και Δήμου και ζητούνται ενέργειες από τον Δήμο Στυλίδας.

Σε αυτό το έγγραφο ο Δήμος Στυλίδας, αφού το μελέτησε, επέλεξε να μην απαντήσει, για τους λόγους που μόνο η Δημοτική Αρχή γνωρίζει. Για να αντιληφθούμε το ποιος τήρησε «σιγή ιχθύος».

  1. Στις 19.2.2021, 8 μήνες (!) αργότερα δηλαδή, ο Δήμος Στυλίδας αποστέλλει έγγραφο με το οποίο, μεταξύ άλλων, αιτείται να τους γνωρίσουμε τον αριθμό των κάδων αποκομιδής, προκειμένου να υπολογιστεί το σχετικό κόστος.

Στις 24.2.2021 (μέσα σε μόλις 5 μέρες δηλαδή) το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας ανταποκρίνεται και διαβιβάζει σχετική απάντηση.

  1. Στις 17.3.2021 ο Δήμος Στυλίδας, μας ενημερώνει πως για την αποκομιδή των κάδων αιτείται το ποσό των 38.831,52  ευρώ ετησίως, χωρίς να συνυπολογίζονται καύσιμα, συντήρηση οχημάτων, εργατοώρες, πλύσιμο κάδων!

Ο Δήμος Στυλίδας στο χθεσινό Δελτίο Τύπου αναφέρει πως στο εν λόγω έγγραφο «τονίζεται σαφώς πως καύσιμα, συντήρηση, εργατοώρες και πλύσιμο κάδων θα τις αναλάμβανε ο Δήμος χωρίς επιβάρυνση».

Όμως, τέτοια αναφορά στο έγγραφο, που άλλωστε φέρει την υπογραφή της Δημάρχου, δεν υπάρχει πουθενά!

Προς απόδειξη, δημοσιοποιούμε το έγγραφο (συνημμένο 1).

Η πραγματικότητα εκθέτει για μία ακόμη φορά τη Δημοτική Αρχή Στυλίδας, έναντι των ισχυρισμών που προβάλλει κατά καιρούς για το Λιμενικό Ταμείο.

Το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας παραμένει στη διάθεση κάθε Φορέα, κάθε Αρχής, αλλά και κάθε πολίτη, που επιθυμεί τη συνεργασία, με στόχο την ασφαλή λειτουργία και ανάπτυξη των Λιμένων της Φθιώτιδας.

 

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας


Title of toggle box


Niki Giannoulidou