0
Δημοσιεύτηκε 30 Ιαν 2014, 12:44   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Θ.Μπλούνας-reportage από την παρουσίαση του βιβλίου στη Λαμία

Το απόγευμα της 29 Ιανουαρίου 2014  ο Θ. Μπλούνας παρουσίασε το νέο  του βιβλίο ” Η ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ” μιά ιστορία έρωτα,μίσους και αγώνα για κάθαρση  που κορυφώνεται το καλοκαίρι του ’96 σε μιά μικρή πόλη….

Άλλη μιά φορά ο Πατριώτης μας Θ.Μπλούνας μας ταξιδεύει μακριά από την καθημερινότητα με τον δικό του τρόπο και μας ανοίγει  τα παράθυρα που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά είναι κλειστά,σε μιά αίθουσα γεμάτη από ανθρώπους των τεχνών από όλη την Ελλάδα και φίλους του “Καλού Βιβλίου” παρουσιάστηκε από τους Ζ.Πράπα (Γ.Γραμ.Συνδ.Συντ.Δημ.Υπαλ.Φθιωτ.)-την Στυλιδιώτισσα  Θ.Παπαντωνίου(νηπιαγωγός) την  Πάβια Αργυρίου(καθ.Αγγλ.φιλ.) και  τον Γ.Πολύμερο (Γλωσσολόγος-Ιστορικός-Συγγραφέας)  με μικρές αναφορές το πλούσιο συγγραφικό έργο του συμπολίτη μας αλλά και μικρά αποσπάσματα από το ” Η ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ “.

Στιγμές περηφάνειας για  πολλούς Στυλιδιώτες που βρέθηκαν κοντά στον συγγραφέα αυτή την βραδιά αλλά και γιά τον ίδιο Θ.Μπλούνα  που ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή,ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απ.Γκλέτσος ,ο  Κ. Παπαδημητρίου γραμ.του συλλόγου Μικρασιατών Αν. Φθιώτιδας κ.α..

Εμείς να ευχηθούμε στον αγαπητό συμπολίτη μας υγεία και να συνεχίσει να μας δίνει τέτοια βιβλία !

φωτογραφίες stilida.com

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ stilida.com ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ


atrevlas

 
atrevlas