Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ο Δήμος Στυλίδας για τη χρήση του δημ.βοηθ. γηπέδου από τις ομάδες της Στυλίδας

βοηθητικο γηπεδο στυλιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Ο Δήμος Στυλίδας, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια,  νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους δημότες του για την παραχώρηση του δημοτικού βοηθητικού γηπέδου στις ομάδες της Στυλίδας.

 

Στο Δήμο αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις ομάδες: ΑΟΣ, ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ(νεοσύστατη γυναικεία ομάδα) και ο  ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Υπάρχουν επίσης  και δύο ακαδημίες ποδοσφαίρου, του ΠΡΟΜΗΘΕΑ και των ΝΗΡΗΙΔΩΝ.

Όλες οι ομάδες για τις προπονήσεις τους-πέραν του μεγάλου γηπέδου- χρησιμοποιούν και το δημοτικό βοηθητικό γήπεδο Στυλίδας. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ΑΟΣ χρησιμοποιεί εκ περιτροπής το βοηθητικό γήπεδο, κατά το μήνα Οκτώβριο, όταν και πραγματοποιείται επισπορά στο μεγάλο γήπεδο και τις ημέρες που λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η προπόνηση στο χλοοτάπητα θα ήταν εξαιρετικά επιβαρυντική για το γρασίδι.

Με την ίδρυση της γυναικείας ομάδας και την δραστηριοποίησή της τον Αύγουστο, ανέκυψε θέμα ωρών χρήσης στο βοηθητικό γήπεδο.

Ο Δήμος κατόπιν επανειλημμένων συναντήσεων και παρά τις συνεχείς προσπάθειες του να διευθετήσει το θέμα, διαπίστωσε μετά από δύο περίπου μήνες άκαρπων συζητήσεων, αρνητική διάθεση συνεργασίας από μέρους των ομάδων, με αποτέλεσμα  όλες οι προσπάθειες να πέσουν στο κενό.

 

Ο Δήμος διαβλέποντας το ενδιαφέρον των παιδιών και των νέων για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ανακατασκευάσει δύο ακόμη γήπεδα ποδοσφαίρου, στην Πελασγία και στις Ράχες.

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί  και τα γήπεδα αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση το Νοέμβριο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι τρείς τοπικές ομάδες να αναγκάζονται να προπονούνται σε άλλα γήπεδα, μεταξύ αυτών και στο βοηθητικό γήπεδο Στυλίδας.

      Περαιτέρω ο Δήμος αποφάσισε να ανακατασκευάσει και το γήπεδο του Γυμνασίου Στυλίδας, καθώς λόγω παρέλευσης  δεκαετίας από την κατασκευή του η υποδομή έχει φθαρεί. Πιστεύουμε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο ώστε να δοθεί στα παιδιά του Δήμου μας και να αποσυμφορηθεί το βοηθητικό γήπεδο Στυλίδας.

 

Πλέον αναγκαζόμαστε να διευθετήσουμε τις ώρες προπόνησης των ομάδων, λαμβάνοντας υπόψη

  • τις ήδη παραχωρημένες ώρες σε άλλες ομάδες, γεγονός που δεσμεύει το Δήμο
  • το γεγονός ότι οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ-σύμφωνα με το καταστατικό τους-ανήκουν στη Γ¨ εθνική κατηγορία και έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων στους αγώνες και όχι στις προπονήσεις
  • το γεγονός ότι οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ όλο αυτό το διάστημα προπονούνται, κάνοντας χρήση και των δύο γηπέδων, ώρες κατά τις οποίες είναι ελεύθερο το βοηθητικό γήπεδο
  • το γεγονός ότι ο  Δήμος  διαθέτει και άλλα γήπεδα πέραν του βοηθητικού στη Στυλίδα
  • το γεγονός ότι  ο ΑΟΣ χρησιμοποιεί εκ περιτροπής και το βοηθητικό γήπεδο, ειδικότερα Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη  16:30-18:00
  • το γεγονός ότι οι ομάδες των Ραχών και του Κενταύρου Αχινού, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση του γηπέδου τους προς χρήση, αναγκάζονται να προπονούνται  στο βοηθητικό γήπεδο Στυλίδας

 

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι προσωρινό , καθώς με την παράδοση των γηπέδων Πελασγίας και Εχιναίων και του βοηθητικού του Γυμνασίου όλες οι ομάδες και οι ακαδημίες θα έχουν επαρκή χώρο και αρκετές ώρες για να προπονούνται ικανοποιητικά.

 

Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες και ειδικά τους γονείς  ότι προτεραιότητα του Δήμου μας είναι πάντοτε τα παιδιά. Προς αυτή την κατεύθυνση    στρεφόμαστε πάντοτε και ευελπιστούμε στην κατανόησή τους και στην αρωγή τους σε αυτούς τους δύσκολους για όλους καιρούς.   

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16:30-18:00 ΑΟΣ
  18:00-20:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
  20:30-10:00 ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ομάδα)
  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ακαδημία)
ΤΡΙΤΗ 16:00-18:00  ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ομάδα)
  18:00-21:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
  21:30-……. ΚΕΝΤ.ΑΧΙΝΟΥ
  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ακαδημία)
ΤΕΤΑΡΤΗ 16:30-18:00 ΑΟΣ
  18:00-20:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
  20:30-10:00 ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ομάδα)
  10:00-….. ΡΑΧΕΣ
  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ακαδημία)
ΠΕΜΠΤΗ 16:30-18:00 ΑΟΣ
  18:00-21:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
21:30-……. ΡΑΧΕΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ακαδημία)
ΠΑΡ/ΕΥΗ 16:00-19:00 ΝΗΡΗΙΔΕΣ(ομάδα)
  19:00-21:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
  21:30-……. ΚΕΝΤ.ΑΧΙΝΟΥ
  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

 

 

Eκ του Δήμου Στυλίδας

- Διαφήμιση -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ .
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ; Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ , Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΕΙ-ΚΙ ΕΛΑΝΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων