0
Δημοσιεύτηκε 23 Φεβ 2021, 11:10   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Παιδιατρικό Ιατρείο τώρα και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

20210115_125109

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Το Κέντρο Υγείας Στυλίδας σας ενημερώνει πως το Παιδιατρικό Ιατρείο άνοιξε τις πόρτες για τα παιδιά του Δήμου Στυλίδας.

Η παιδίατρος, κα Ελένη Ταγκαλάκη, επιμελήθηκε το χώρο με και συναίσθηση ευθύνης, προκειμένου να υποδεχθεί τα παιδιά της περιοχής, σε ένα χώρο που θα είναι λειτουργικός και παράλληλα φιλικός για τα παιδιά και τους γονείς – κηδεμόνες.

Με την ευκαιρία απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στο ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, που, με τη διαμεσολάβηση του κ. Δημήτρη Δοσόπουλου, συνέδραμε στην υδραυλική εγκατάσταση και στην αγορά και τοποθέτηση νιπτήρα στο ιατρείο, καθώς και στον κ. ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΟΛΥΖΩΗ που ανέλαβε εθελοντικά και αφιλοκερδώς το βάψιμο του ιατρείου.

Για την αρμονική λειτουργία του ιατρείου και για να περιοριστεί κατά το δυνατόν ο χρόνος αναμονής, όλα τα περιστατικά εξυπηρετούνται, μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περιπτώσεις έκτακτης εξέτασης, λόγω ασθένειας, προβλέπεται χρόνος εξέτασης, πάντα κατόπιν συνεννόησης με την παιδίατρο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός με υγιή παιδιά.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 8.30 έως  14.00, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 22383 50008, καθώς και κάποιες μέρες 24ωρων εφημεριών, για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά. Τα παιδιά εξετάζονται πάντα συνοδεία ενός κηδεμόνα.


Niki Giannoulidou