Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Ποιους όρισε η Δήμαρχος Στυλίδας Αντιδημάρχους & Εντεταλμένους Συμβούλους

Τους Αντιδημάρχους , Εντεταλμένους Συμβούλους και τα μέλη της Οικονομικής  & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  όρισε σήμερα η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Στυλίδας με στόχο την αξιοποίηση όλων των στελεχών του συνδυασμού της, έχοντας πλέον την εικόνα της μέχρι τώρα πορείας του Δήμου, προχώρησε σε ανασχηματισμό των στελεχών ώστε αφενός να υπάρξει η δυνατότητα της προσφοράς όλων στο έργο της δημοτικής αρχής και αφετέρου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στην παραγωγή του έργου.

Η σύνθεση του νέου σχήματος είναι η ακόλουθη:

Ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου παραμένει Αντιδήμαρχος του τομέα Διοικητικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Πολεοδομίας, του Γραφείου Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Ενέργειας και Συγκοινωνιών.

Ο Χαράλαμπος Καναπίτσας ορίζεται ως Αντιδήμαρχος του τομέα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ο Χρήστος Αλεξίου ορίζεται ως νέος Αντιδήμαρχος του τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού καθώς και του τομέα Πρόληψης της Παραβατικότητας.

Ο Γεώργιος Κορμάζος ορίζεται ως νέος Αντιδήμαρχος του τομέα Αγροτικής και Κτηνοτροφικής παραγωγής και έχει τη διαχείριση του τομέα των Αδέσποτων Ζώων.

Ο Δημήτριος Ψάρρης ορίζεται ως Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και του τομέα της διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι ορίζονται:

Ο Ιωάννης Πρεμέτης ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος της Δ.Ε. Πελασγίας με αρμοδιότητες του Γραφείου των Τεχνικών Έργων, Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους.

Ο Δημήτριος Αντωνίου ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος έχει την ευθύνη του Γραφείου Πρασίνου της Δ.Ε. Πελασγίας.

Ο Παναγιώτης Γιαλικάρης ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος και έχει την ευθύνη του Γραφείου Αλιείας.

Η Ειρήνη Ζαγαριώτου ορίζεται ως εντεταλμένη σύμβουλος στον τομέα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων.

Ο Ευάγγελος Μπούρχας ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος και έχει την ευθύνη της Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης της Δ.Ε. Εχιναίων.

Ο Σταύρος Ζωγραφάκης ορίζεται ως εντεταλμένος σύμβουλος και έχει την ευθύνη της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου.

Η εποπτεία των Οικονομικών Υπηρεσιών και των Τεχνικών Έργων παραμένουν στην ευθύνη της Δημάρχου, η οποία διατηρεί την Προεδρία σχεδόν σε όλα τα συλλογικά όργανα.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τα στελέχη που υπηρέτησαν μέχρι στιγμής το θεσμό του Αντιδημάρχου αλλά και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τη συνεργασία και δήλωσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι με ζήλο και αποφασιστικότητα να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σ’ έναν και μοναδικό στόχο: να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Τόσο οι αντιδήμαρχοι, όσο και οι εντεταλμένοι αναλαμβάνουν την ευθύνη συνέχισης του προγραμματικού μας σχεδίου για τη διοικητική, οικονομική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Στυλίδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν και να τους ευχηθώ να παραμείνουν εξίσου ενεργοί και αποτελεσματικοί και ως εντεταλμένοι σύμβουλοι. Στους νέους αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, με ακλόνητη την πεποίθηση ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους».

 

                                                         Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας

                                                                                          

Κλικ στα παρακάτω αρχεία για λεπτομέρειες

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ

ΑΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  & ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

- Διαφήμιση -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε όλα καλά αλλά να βγάλεις τον Ψαρρη,που παρόλα αυτά κυνηγούσε την κάμερα (με τις ανυπαρκες υδροφόρες του Δήμου σε όλες τις φωτιές),από το πράσινο νομίζω λάθος ο ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ δεν θα τα καταφέρει και δεν είναι και από Στυλιδα για να ξέρει.Ο Ψαρρης μπορεί να μην είναι ούτε Φουντας ούτε ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ αλλά το πάλεψε. Δέντρο έχει με τον λόγο αλλά το πάλεψε στο πράσινο.

  2. Ένα είναι το σίγουρο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο φόρος του ΕΝΦΙΑ να μεταβιβαστεί στους δήμους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Το debate των υποψηφίων Δημάρχων Στυλίδας

https://www.youtube.com/watch?v=W-0ulhGVnS4&ab_channel=Star%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων