Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
Τσαντής • Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

Δ.Στυλίδας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάθεση της εργασίας Τεχνική Βοήθεια έτους 2013

δημαρχειο (2)

Για προβολή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάθεσης παροχής της εργασίας «Τεχνική Βοήθεια έτους 2013 Δήμου Στυλίδας με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση ενταγμένων και προς ένταξη έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Δημοτική Ενότητα Στυλίδας» πατήστε το σχετικό link.

Σχετικό link:http://www.stylida.gr/media/files/proskekdilendiafstyl.pdf

Για προβολή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάθεσης παροχής της εργασίας «Τεχνική Βοήθεια έτους 2013 Δήμου Στυλίδας με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση ενταγμένων και προς ένταξη έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Δημοτική Ενότητα Εχιναίων» πατήστε το σχετικό link.

Σχετικό link:http://www.stylida.gr/media/files/proskekdilendiafexin.pdf

Για προβολή της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάθεσης παροχής εργασίας «Τεχνική Βοήθεια έτους 2013 Δήμου Στυλίδας με αντικείμενο την τεχνική υποστήριξη, ωρίμανση/υλοποίηση ενταγμένων και προς ένταξη έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ 2007-2013 στη Δημοτική Ενότητα Πελασγίας» πατήστε το σχετικό link.

Σχετικό link:http://www.stylida.gr/media/files/proskekdilendiafpel.pdf

 

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Τα τραγούδια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα… περίεργα που απαγορεύονται από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου

Οι ώρες κοινής ησυχίας αλλάζουν από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου - Ποιες απαγορεύσεις ισχύουν μέσα στο συγκεκριμένο ωράριο Σύμφωνα με τη Αστυνομική...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -