0
Δημοσιεύτηκε 31 Μαρ 2014, 21:41   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Τι σχέση έχουν δύο συμπατριώτες μας με τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας?

βουλγαρης

Έχουμε ξαναμιλήσει για τα αδέρφια Βούλγαρη από τον Αχινό..

Ο Δημήτρης &  ο Τάσος Βούλγαρης μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εφαρμογή  “Greece: History and Culture” για iPhone και iPad πρωτοτυπούν γι’ άλλη μία φορά  παρουσιάζοντας τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας  με τη νέα τους εφαρμογή με τίτλο “Salamis – Σαλαμίνα”.

Magnify Image
 Οι δημιουργοί της εφαρμογής χρησιμοποίησαν ιστορικά κείμενα, αλλά και εξελιγμένα, κινούμενα γραφικά, για να αφηγηθούν με ένα νέο τρόπο τη συγκλονιστική αναμέτρηση, που άλλαξε την πορεία της Ανθρωπότητας.

Η εξιστόρηση των γεγονότων και οι βιογραφίες των πρωταγωνιστών συνδυάζονται με τη γραφιστική παρουσίαση της μάχης και την τρισδιάστατη απεικόνιση της Τριήρους, ώστε η τελική εμπειρία του χρήστη να είναι πλούσια και ολοκληρωμένη.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, πως η πρωτότυπη εικονογράφηση της εφαρμογής, αποτελεί δημιουργία του διάσημου εικαστικού Λουκάτου.

Magnify Image
 Η εφαρμογή “Salamis” διατίθεται στην Ελληνική, αλλά και την Αγγλική γλώσσα, ώστε χρήστες σε όλον τον κόσμο, να θυμηθούν ή να διδαχθούν μέσω του πλέον σύγχρονου, τεχνολογικού περιβάλλοντος, τις λεπτομέρειες μιας συγκλονιστικής μάχης και τον αγώνα των Ελλήνων να διαφυλάξουν τη δημοκρατία και την ελευθερία τους.

Η εφαρμογή “Salamis – Σαλαμίνα” διατίθεται μέσω του App Store της Apple στην τιμή των 0,99 ευρώ.

Mέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής με πολλές προσθήκες και βελτιώσεις.


πληροφορίες μέσω του www.lifo.gr

 


Niki Giannoulidou