1
Δημοσιεύτηκε 13 Νοέ 2013, 13:49   /   ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
 
 

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Πελασγία έφερε η Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας-Επόμενη στάση στη Στυλίδα(video)

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ (1)

Για άλλη μία φορά η  Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας δείχνει το απόλυτα ανθρώπινο πρόσωπό της,μας υπογραμμίζει την έννοια του εθελοντισμού και βάζει ένα λιθαράκι στην έννοια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Συγκεκριμένα,στην Πελασγία βρίσκεται από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και θα παραμείνει μέχρι αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου το  “Χαμόγελο του Παιδιού” με το κινητό πολυϊατρείο Ιπποκράτης και πραγματοποιεί δωρεάν προληπτικές ιατρικές  εξετάσεις σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δράση και τα εύσημα ανήκουν στην Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας που είναι πάντα κοντά στους κατοίκους της περιοχής με ποικίλες δράσεις κι εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κινητό πολυϊατρείο έχουν επισκεφθεί όχι μόνο μαθητές της Πελασγίας αλλά και του ευρύτερου Δήμου Στυλίδας .Σήμερα στον  εξωτερικό χώρου του Δημοτικού της Πελασγίας όπου βρίσκεται το κινητό πολυϊατρείο βρέθηκαν μαθητές από τη Γλύφα οι οποίοι μεταφέρθηκαν εκεί με λεωφορείο του Δήμου Στυλίδας.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ (5)

Η εκπρόσωπος του εθελοντικού οργανισμού  “Χαμόγελο του Παιδιού” κα Τάνια Περιμένη δήλωσε στο stilida.com ότι εκτός από την Πελασγία το κινητό πολυϊατρείο πρόκειται τις αμέσως επόμενες ημέρες να επισκεφθεί και τη Στυλίδα μετά από πρόσκληση του Δήμου Στυλίδας.

Δείτε τι δήλωσαν στο stilida.com ο κος Γιάννης Πρεμέτης από την “Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας”, η κα Τάνια Περιμένη από το “Χαμόγελο του Παιδιού” , ο Διευθυντής του Δημοτικού Πελασγίας κος Δημήτρης Στραβοσκούφης,η κα Τσιλαφάκη μητέρα και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Γλύφας και  η γιατρός ΩΡΛ κα Μαρμαρά Μαρία μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας


Niki Giannoulidou