Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Δήμος Στυλίδας : Χθες τους απέλυσε σήμερα τους επαναπροσλαμβάνει!


Το νόμο 4479 ακολουθούν στο Δήμο Στυλίδας για το προσωπικό στην καθαριότητα
Νέες συμβάσεις εργασίας στους απολυμένους συμβασιούχους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Στυλίδας, υπέγραψε σήμερα (18/7) ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, κάνοντας χρήση του νόμου 4479/17.
Στην Ανατολική Φθιώτιδα η απόφαση του ΔΣ ήταν ομόφωνη για την υποστήριξη των συμβασιούχων και την μετατροπή των συμβάσεων τους ορισμένου χρόνου σε αορίστου, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Έτσι σύμφωνα με τα βήματα που υπαγορεύει ο νόμος Σκουρλέτη , ο Δήμαρχος προχώρησε χθες (17/7) σε λύση των συμβάσεων για έξι άτομα που απασχολούνταν με σύμβαση ΙΔΟΧ στην καθαριότητα, τα οποία και επαναπροσέλαβε σήμερα (18/7) με διάρκεια ισχύος το πολύ έως 31/3/2018. Πρόκειται για δύο ∆Ε Οδηγούς απορριµµατοφόρου χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, τρεις ΥΕ Συνοδών Απορριµµατοφόρων και έναν χειριστή ΔΕ Μηχανημάτων έργων (JCB).
Σημειώνουμε ότι οι λύσεις των συμβάσεων όσων απασχολούνταν στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων την 7η Ιουνίου 2017 πρέπει να γίνει έως 31/12/17 σύμφωνα με το νόμο 4479.

Πηγή lamiareport.gr

- Διαφήμιση -
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποζημίωση για πρώτη φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών θα καταβληθεί αποζημίωση στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -