0
Δημοσιεύτηκε 9 Οκτ 2012, 07:15   /   ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 
3Οκτωβρίου 201
Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες

105 63 Αθήνα
ΘΕΜΑ:  Παροχή απολογιστικών στοιχείων πραγματικού κόστους μεταφοράς μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τις Περιφέρειες, για το χρονικό διάστημα από 1-9-2011 έως 30-6-2012. 
     Παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αργότερο έως και τη Δευτέρα 8-10-2012, απολογιστικά στοιχεία του πραγματικού κόστους για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συγκεντρωτικά για την περίοδο από 1-9-2011 έως και 30-6-2012, συμπληρώνοντας  το  συνημμένο πίνακα, τον οποίο θα αποστείλετε εντός της ανωτέρω προθεσμίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  s.theodorakopoulou@ypes.gr.
  Το παρόν έγγραφο όπως επίσης και το συνημμένο πίνακα σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να τα αναζητήσετε και στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου μας: www.ypes.gr, στη διαδρομή «Το Υπουργείο»  =>  «Έγγραφα».
      
      Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ   
Εσωτερική Διανομή   
Μηχ/σης και Η.Ε.Σ.


Niki Giannoulidou

 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα “stilida.com” δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.Σχολιαστε πρωτοι!


Δημοσιεύονται σχόλια μη υβριστικά και κυρίως επώνυμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.