Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Δωρεάν πελματογράφημα από τον Πρόεδρο του Α.Ο.Σ. Π.Πανουργιά

Αγαπητοί γονείς

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ 1Ο πρόεδρος του ΑΟΣ Πανουργιάς Πανουργιάς σε συνεργασία με το Ποδίατρο – Χειροπράκτη κύριο Ευάγγελο Δήμου για άλλη μια χρονιά, προσφέρει σε όλους τους αθλητές και νεαρούς μαθητές 6 έως 18 ετών ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα και μηχανική εκτίμηση κάτω άκρων.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση όλων των αθλητών και μαθητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία και άλλα. Τέτοια προβλήματα συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, θλάσεις, πόνο στις φτέρνες ή στα γόνατα, την μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις.
ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ 2Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί κινητική ανάλυση βάδισης με δυναμικό και στατικό πελματογράφημα, έλεγχος ανισοσκελίας, εκτίμηση ποδοκνημικής άρθρωσης με γωνιόμετρο και τέλος και ΜΟΝΟ εάν κριθεί απαραίτητο θα γίνει λήψη ειδικού προπλάσματος (καλούπι) από τα πόδια του αθλητή για την κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.
Ο κύριος Δήμου θα βρίσκεται στο γυμναστήριο της ομάδας, στην οδό Λαμίας 47 στην Στυλίδα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στiς 10:00 το πρωί και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο δημοτικό σχολείο της Πελασγίας στις 10:00 το πρωί.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τα αναγραφόμενα τηλέφωνα για να δηλώσουν συμμετοχή . Η παρουσία γονέων ή κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη για ενημέρωση τους.
Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος αθλητής χρήζει παρακολούθησης και κατασκευής ειδικών ορθωτικών πελμάτων για την αποκατάσταση τυχόν μυοσκελετικού προβλήματος, το κόστος θα ανέρχεται στην προνομιακή τιμή των 100€ ανά ζεύγος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2238-301019
Με τιμή
Πανουργιάς Πανουργιάς

Δείτε τι είχε δηλώσει πριν από ένα χρόνο ο κος Δήμου όταν είχε ξαναεπισκεφτεί τη Στυλίδα και διενήργησε τις παραπάνω εξετάσεις σε παιδιά , μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Α.Ο.Σ. Π.Πανουργιά

The YouTube ID of 4yEevXaDfMw#t=35 is invalid.
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Στυλίδα: Οι εθελοντές διασώστες δώρισαν ένα αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η Διασωστική Ομάδας Εθελοντών Στυλίδας. Μπράβο τους!
- Διαφήμιση -
Stylida FM • Ραδιοφωνικός Σταθμός

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων