0
Δημοσιεύτηκε 24 Ιαν 2013, 10:16   /   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 

Στις 28 Ιανουαρίου η έναρξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου στη Λαμία

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ

Το μεγάλο ενδιαφέρον των Λαμιωτών για το τμήμα Ψυχολογίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου αλλά και ένα τεχνικό πρόβλημα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας οδήγησαν του διοργανωτές σε αναβολή της πρώτης διάλεξης για τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου από τις 5μμ-8μμ.

«Κάθε εμπόδιο για καλό..» έλεγαν οι παλιοί και φαίνεται πως είναι μια καλή ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους της τελευταίας στιγμής να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Ψυχολογίας που τελούν υπό την αιγίδα του Φορέα Υλοποίησης Προγραμμάτων «Πολίτες Εν Γνώσει» που έχει την αποκλειστική λειτουργία του θεσμού σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Λαμίας .

Συνολικά το α’ εξάμηνο θα ολοκληρωθεί σε 12 τρίωρες διαλέξεις από αξιόλογους επιστήμονες – ακαδημαϊκούς από το χώρο της ψυχολογίας, και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μπορούν να εγγραφούν όλοι οι πολίτες χωρίς καμία ηλικιακή ή εκπαιδευτική διάκριση. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία των «Πολιτών Εν Γνώσει» στο Εργατικό Κέντρο (πλατεία Αθ. Διάκου), στο 2ο όροφο, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από 11.00 έως 13.00 και από 18.00 έως 20.00.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της ταυτότητάς τους, μία πρόσφατη φωτογραφία καθώς και 50€ που είναι το συνολικό κόστος του προγράμματος από Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο του 2013 ενώ όσοι ανήκουν σε ομάδες πληθυσμού όπως ΑμεΑ, Πολύτεκνοι, Ανεργοι, Φοιτητές, το κόστος διαμορφώνεται στα 30€

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 80.111.70.111, ή στο 6980218621 ενώ πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο στο facebook: politesengnosei και στη σελίδα www.po

πηγή lamiatimes.gr


Niki Giannoulidou