Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Το Φεστιβάλ Οίτης, είναι πλέον και επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας της EFFΕ

festival oiths

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Φεστιβάλ Οίτης ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

 

Το Φεστιβάλ Οίτης, διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων σε συνεργασία με διάφορους έγκριτους θεσμούς απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα που στόχο έχουν την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ουσιαστική παρέμβαση σε κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. Είναι ταυτισμένο με το Πάρκο Τεχνών και Ψυχαγωγίας «Χώρα», καθώς η ιδέα του γεννήθηκε με τη δημιουργία του Πάρκου.

Στόχος του Φεστιβάλ Οίτης είναι η τόνωση και η προώθηση της πολιτιστικής ζωής στην περιφέρεια μέσα από τη δημιουργία ενός δυναμικού και βιώσιμου θεσμού. Αυτή την προσπάθεια έρχεται να αναγνωρίσει τώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδίδοντας στο Φεστιβάλ την διάκριση EFFE. Το Φεστιβάλ Οίτης, είναι πλέον και επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας της EFFE.

Η EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) είναι ένας πολιτιστικός πανευρωπαϊκός οργανισμός, ο οποίος γεννήθηκε μέσα από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, θεσμός ο οποίος συγκροτείται και υποστηρίζει αποκλειστικά τα φεστιβάλ εκείνα που ξεχωρίζουν για την καλλιτεχνική τους ποιότητα και έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι παραλήπτες του σήματος EFFE Label, επιλέγονται κάτω από διεξοδική έρευνα και αυστηρά κριτήρια που τίθενται από την Διεθνή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του οργανισμού.

Η απόδοση αυτής της διάκρισης αφορά, λοιπόν τα καλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ τα οποία καλούνται να αντιπροσωπεύσουν 31 ευρωπαϊκές χώρες και να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και δραστηριοτήτων στο κοινό τους με κύριο στοιχείο την ποιότητα.

Μέσα από την ανάπτυξη της κοινότητας και της δημιουργικότητας στην Ευρώπη, το Φεστιβάλ Οίτης και όλα τα συμβεβλημένα φεστιβάλ της EFFE κάνουν την Ευρώπη ένα καλύτερο μέρος και γίνονται οι σύγχρονοι φορείς του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Η EFFE με τη σειρά της δεσμεύεται να προωθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει, όλες τις διοργανώσεις υπό την αιγίδα της και το φθινόπωρο του 2015, να αναδείξει και να βραβεύσει τα καλύτερα των καλυτέρων.

Ελάτε, λοιπόν και φέτος να αγκαλιάσουμε το Φεστιβάλ Οίτης και γιατί όχι να το αναδείξουμε το καλύτερο της Ευρώπης !

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του φετινού 9ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ραντεβού στη «Χώρα» …

 

info:

Φεστιβάλ Οίτης

www.xwra.gr

Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα

Τηλ. 2231051075 και 6936995142

E-mail: [email protected]

 

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Κλειστός ο δρόμος μέχρι το Αυλάκι Στυλίδας λόγω κακοκαιρίας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Φθιώτιδας έκλεισε ο δρόμος από το ύψος της ΒΙ.ΠΕ.  μέχρι και το Αυλάκι Στυλίδας. Η...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -