Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
Κουτσούκου • Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Έκκληση για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας

1413913415_lg

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας και σκοπό την κάλυψη των μεγάλων αναγκών πολλών συμπολιτών μας με ειδικές ικανότητες, που λόγω της οικονομικής κρίσης  βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση, από το 2011 λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο κλήθηκε να υποστηρίξει πάνω από 200 οικογένειες μέλη του Συλλόγου και μη! Ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετούνται αυξάνει καθημερινά και ραγδαία, φτάνοντας σήμερα τις τετρακόσιες (400) οικογένειες, εκ των οποίων οι διακόσιες (200) έχουν ανήλικα παιδιά. Οι εξυπηρετούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι κυρίως άνθρωποι οι οποίοι πριν την κρίση δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Ο Σύλλογός μας καλεί τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας να συμβάλουν με τρόφιμα, πλαστικά καπάκια και ρουχισμό με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 27 Μαίου 2015.

Έκκληση κάνουμε και σε όποιους συμπολίτες του Δήμου Λαμίας επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή μας την προσπάθεια, ισχύει η ίδια ημερομηνία στο χώρο του σχολείου μας στην οδό Κάλβου. (Δίπλα απο Ι.Ν.Αγίας Σοφίας).τηλ. επικοινωνίας: κα Βυτάνου Ιωάννα 6944 73 62 84

Η παράδοση τους θα γίνει από το ΔΣ του Συλλόγου, από αντιπροσωπεία μαθητών, γονείς και πολίτες που επιθυμούν, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας.

 Με τιμή Ζιάκας Νικόλαος
Πρόεδρος

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Τελευταία Νέα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποζημίωση για πρώτη φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών θα καταβληθεί αποζημίωση στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του...
- Διαφήμιση -
Σκάρλας • Moto Service

Περισσότερα Άρθρα

- Διαφήμιση -
Kalantzis Bros • Αποφράξεις - Μεταφορές Λυμάτων