0
Δημοσιεύτηκε 28 Σεπ 2013, 09:28   /   ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

Εθελοντική Αιμοδοσία από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας

aimolipsia ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Η Ιερά Μητρόπολη μας στο πλαίσιο του ανυστάχτου ενδιαφέροντός της για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα αιμοδοσία, δίνοντας έτσι ευκαιρία σε όλους να προσφέρουμε στους αδελφούς μας, το πολύτιμο γι’ αυτούς αίμα.

Η προσφορά αίματος είναι μια σπουδαία πράξη αγάπης, που μοιάζει με αυτήν της θυσίας του Χριστού που προσέφερε το αίμα του επάνω στο Σταυρό για τη σωτηρία του κόσμου.

Η αιμοδοσία έχει αποδώσει αποτελέσματα έχοντας βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον πλησίον και μ’ αυτή την μορφή φιλανθρωπίας, μπορεί καθημερινά να προσέρχεται στο Νοσοκομείο Λαμίας και να δίνει για την τράπεζα αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού έχουν δραματικά μειώσει τα αποθέματα στην τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως αλλά και τα εθνικά αποθέματα με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να μην μπορούν να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες της χώρας μας σε αίμα.

Το αίμα δεν αγοράζεται μόνο δωρίζεται και σώζει ζωές. Όσοι επιθυμούν να μετέχουν σε αυτή τη προσφορά ζωής, ας προσέλθουν και ας ενισχύσουν την τράπεζα αίματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Ώρες λειτουργίας Αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 13.30
  • Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 18.00 – 20.00
  • Σάββατο 10.00 – 12.00

www.imfth.gr

 


Niki Giannoulidou

 
Niki Giannoulidou